Hledat

Zitiny borůvkové rezy - neskutočne dobré

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 198 Sdílení: 186 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.11.2014 18:00 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 230 Sdílení: 211 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.5.2015 08:11 zde <<<

|Datum: 09:27 21.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 134 Sdílení: 198 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.9.2014 12:03 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

borůvkové řezy
5
jsou výborné, všichni zúčastnění na oslavě chtěli recept. Jarka

|Datum: 08:14 19.11.2014

mnamka
5
Vyzera vyborne

|Datum: 07:18 1.6.2014

Náš oblíbený :)
5
Peču pravidelně, je to náš oblíbený recept. Na krém dávám zmrzlé borůvky a na šlehačku taky :) Všem doporučuji.

|Datum: 07:15 4.4.2015

super koláčik
5
tak tento koláčik je fakt super, dobre vyzera a je aj vynikajúci

|Datum: 16:55 1.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 256 Sdílení: 323 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.5.2014 15:30 zde <<<

|Datum: 09:22 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 194 Sdílení: 188 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.8.2014 09:31 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Vynikající koláč
5
Vyzkoušeno a je vynikající

|Datum: 07:42 7.7.2014

BORUKOVE REZY
5
Vyzkousano a klobuk dole velmi chuti

|Datum: 07:10 8.6.2014

TOPlist