Hledat

Bábovka z pomazánkového másla

Potřebné přísady:
  • 250g pomazánkového másla
  • 1 hrnek cukr krystal
  • 1 hrnek polohrubé mouky
  • 4 vejce
  • 1 vanilkového cukru
  • 1 kypřicí prášek
  • citronová kůra
  • kakao
Postup přípravy:
  1. Ušleháme vejce s cukrem a přidáme máslo a šleháme dál. Potom přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, vanilkový cukr a citrónovou kůru. A mícháme dokud nemáme krásné hladké těsto.To rozdělíme na dvě poloviny a do jedné vmícháme kakao. Do vymazané a moukou vysypané formy dáváme těsto po lžících, střídavě světlé a tmavé aby nám vzniklo krásné mramorování. Máme hotovo a dáme péct.
Moučníky, dezerty, dorty

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Honzovy buchty

Honzovy buchty

Obrázek Kefírová buchta - hrníčková

Kefírová buchta - hrníčková

Obrázek Citronovo borůvkový dort s Riccotou

Citronovo borůvkový dort s Riccotou

Obrázek Pudinkový řez

Pudinkový řez

Obrázek Žitný perník na plech

Žitný perník na plech

Obrázek Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

Obrázek Jablkový koláč s tvarohem

Jablkový koláč s tvarohem

Obrázek Jogurtová buchta

Jogurtová buchta

Obrázek Dortíčky s jahodami

Dortíčky s jahodami

Obrázek Moravské koláčky

Moravské koláčky

Obrázek Babiččin makový štrůdl

Babiččin makový štrůdl

Obrázek Jahodové řezy Mrož

Jahodové řezy Mrož

TOPlist