Hledat

Broskvová hrníčková buchta

Potřebné přísady:
  • 2,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1,5 hrnku cukru krystal
  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 3/4 hrnku oleje
  • 1 hrnek mléka
  • broskvový kompot
  • skořice
  • drobenka: třtinový cukr máslo hrubá mouka
Postup přípravy:
  1. Vejce zamícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přilijeme postupně mléko, olej, přisypáváme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
  2. Na těsto naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.
  3. Pečeme v troubě na 175 stupňů asi 45 minut dozlatova.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Lekvárové závinčeky

Lekvárové závinčeky

Obrázek Kokosové mini dortíky s Mascarpone podle paní Jany

Kokosové mini dortíky s Mascarpone podle paní Jany

Obrázek Pudinkový řez se skořicí

Pudinkový řez se skořicí

Obrázek Nepečený belgický dort- jednoduchý a levný

Nepečený belgický dort- jednoduchý a levný

Obrázek Jednoduché a vynikající kremrole

Jednoduché a vynikající kremrole

Obrázek Ostružinové jogurtové řezy

Ostružinové jogurtové řezy

Obrázek Dvoubarevná buchta na plech

Dvoubarevná buchta na plech

Obrázek Bábovka z vaječného likéru

Bábovka z vaječného likéru

Obrázek Čokoládovo-čerešňové rezy

Čokoládovo-čerešňové rezy

Obrázek Zázrak

Zázrak

Obrázek Kiwi řezy

Kiwi řezy

Obrázek Koláče pod vodou kynuté

Koláče pod vodou kynuté

TOPlist