Hledat

Broskvová hrníčková buchta

Potřebné přísady:
  • 2,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1,5 hrnku cukru krystal
  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 3/4 hrnku oleje
  • 1 hrnek mléka
  • broskvový kompot
  • skořice
  • drobenka: třtinový cukr máslo hrubá mouka
Postup přípravy:
  1. Vejce zamícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přilijeme postupně mléko, olej, přisypáváme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
  2. Na těsto naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.
  3. Pečeme v troubě na 175 stupňů asi 45 minut dozlatova.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

Obrázek Mini kremrolky s jablkovým sněhem

Mini kremrolky s jablkovým sněhem

Obrázek Kefírová buchta - hrníčková

Kefírová buchta - hrníčková

Obrázek Koláč troch chutí

Koláč troch chutí

Obrázek Závin se šimlovým mazáním - ( Maleč )

Závin se šimlovým mazáním - ( Maleč )

Obrázek Little cheesecakes

Little cheesecakes

Obrázek Jahodové řezy

Jahodové řezy

Obrázek Čokoládový dort bez mouky jako peříčko

Čokoládový dort bez mouky jako peříčko

Obrázek Jahody v čokoládě

Jahody v čokoládě

Obrázek Koláče z jemného máslového těsta

Koláče z jemného máslového těsta

Obrázek Buchta podle Evy

Buchta podle Evy

Obrázek Vláčné čokoládové řezy podle Milušky

Vláčné čokoládové řezy podle Milušky

TOPlist