Hledat

Buchta hrk

Potřebné přísady:

Na těsto :

  • 1,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 0,5 hrnku mléka
  • 0,5 hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • trochu kakaa

Na krém :

  • 1 šlehačka modrá v kelímku
  • 1 ztužovač do šlehačky
  • 2 plechovky mandarinek i se šťávou
  • 1 puding bez vaření (dr.Otker)
Postup přípravy:
  1. Všechny suroviny na těsto si smícháme a dáme na plech upéct a pak necháme vychladit.
  2. Mezitím si uděláme krém tak, že si dáme všechny suroviny do uzaviratelné misky a několikrát protřepeme. Jestli chceme mít tužší krém, dáme do něj šťávu jen z jedné plechovky mandarinek.
  3. Je to výborná a rychlá buchta.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Lehký dortík

Lehký dortík

Obrázek Koláčky z převalovaného  plundrového těsta

Koláčky z převalovaného plundrového těsta

Obrázek Nebeské slavnostní řezy - těmi opravdu ohromíte

Nebeské slavnostní řezy - těmi opravdu ohromíte

Obrázek Oříškovo-mandlová bábovka

Oříškovo-mandlová bábovka

Obrázek Perník ze školky

Perník ze školky

Obrázek Buchtičky ze Šumavy od babičky

Buchtičky ze Šumavy od babičky

Obrázek Jahodová fofr roláda

Jahodová fofr roláda

Obrázek Karamelové smetanové řezy

Karamelové smetanové řezy

Obrázek Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Obrázek Makové, vláčné, nadýchané švýcarky

Makové, vláčné, nadýchané švýcarky

Obrázek Mňamózní válečky plněné - (nepečené)

Mňamózní válečky plněné - (nepečené)

Obrázek Hrušková bábovka

Hrušková bábovka

TOPlist