Hledat

Buchta od babinky

Potřebné přísady:
  • 16 lzic polohrube mouky
  • 10 lzic cukru
  • 8 lzic oleje
  • 6 lzic mleka
  • 3 vejce
  • 1 prasek do peciva
  • libovolne ovoce

Drobenka:

  • 8 lzic hrube mouky
  • 6 lzic cukru
  • trocha oleje
Postup přípravy:
  1. Prisady na buchtu(krome ovoce)smichame v mise, aby nezustaly hrudky. Vymazeme si plech olejem a vysypeme hrubou moukou. na plech vylijeme testo a rozlozime na nej bud drobne, nebo nakrajene ovoce(nejlepe na platky). pak prisady na drobenku dame do misy a prsty rozdrobime. rozdrobenou drobenkou posypeme ovoce na testu a dame pect na 180 stupnu, dokud nezhnednou okraje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rychlý a úchvatný perníček

Rychlý a úchvatný perníček

Obrázek Trdelník

Trdelník

Obrázek Neskutečně dobrý koláč sypaný margotkou

Neskutečně dobrý koláč sypaný margotkou

Obrázek Řezy Voronež

Řezy Voronež

Obrázek Drobenkové kakaové řezy s jablky

Drobenkové kakaové řezy s jablky

Obrázek Dvoubarevná buchta na plech

Dvoubarevná buchta na plech

Obrázek Dort s bavorským čokoládovým krémem

Dort s bavorským čokoládovým krémem

Obrázek Banánové placičky

Banánové placičky

Obrázek Pudinkáče

Pudinkáče

Obrázek Podzimní koláček zdravě

Podzimní koláček zdravě

Obrázek Kynutý sladký chléb s mákem

Kynutý sladký chléb s mákem

Obrázek Metrovka - jednoduchá buchta a krásná

Metrovka - jednoduchá buchta a krásná

TOPlist