Hledat

Buchta od babinky

Potřebné přísady:
  • 16 lzic polohrube mouky
  • 10 lzic cukru
  • 8 lzic oleje
  • 6 lzic mleka
  • 3 vejce
  • 1 prasek do peciva
  • libovolne ovoce

Drobenka:

  • 8 lzic hrube mouky
  • 6 lzic cukru
  • trocha oleje
Postup přípravy:
  1. Prisady na buchtu(krome ovoce)smichame v mise, aby nezustaly hrudky. Vymazeme si plech olejem a vysypeme hrubou moukou. na plech vylijeme testo a rozlozime na nej bud drobne, nebo nakrajene ovoce(nejlepe na platky). pak prisady na drobenku dame do misy a prsty rozdrobime. rozdrobenou drobenkou posypeme ovoce na testu a dame pect na 180 stupnu, dokud nezhnednou okraje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Žirafí mls

Žirafí mls

Obrázek Snadný zdravý a rychlý dortík s ovocem i v zimě

Snadný zdravý a rychlý dortík s ovocem i v zimě

Obrázek Biskupský chlebíček z bílků

Biskupský chlebíček z bílků

Obrázek Dortík bez mouky

Dortík bez mouky

Obrázek Citrónový cheesecake

Citrónový cheesecake

Obrázek Kávovo-čokoládové muffiny

Kávovo-čokoládové muffiny

Obrázek Jahelník

Jahelník

Obrázek Jablečné řezy s pudinkem

Jablečné řezy s pudinkem

Obrázek Skořicoví šneci s polevou

Skořicoví šneci s polevou

Obrázek Karamelové košíčky s ořechovou náplní

Karamelové košíčky s ořechovou náplní

Obrázek Banánovo-šľahačkový koláč zo sušienkového cesta

Banánovo-šľahačkový koláč zo sušienkového cesta

Obrázek Recept - Kočičí oči

Recept - Kočičí oči

TOPlist