Hledat

Buchta od babinky

Potřebné přísady:
  • 16 lzic polohrube mouky
  • 10 lzic cukru
  • 8 lzic oleje
  • 6 lzic mleka
  • 3 vejce
  • 1 prasek do peciva
  • libovolne ovoce

Drobenka:

  • 8 lzic hrube mouky
  • 6 lzic cukru
  • trocha oleje
Postup přípravy:
  1. Prisady na buchtu(krome ovoce)smichame v mise, aby nezustaly hrudky. Vymazeme si plech olejem a vysypeme hrubou moukou. na plech vylijeme testo a rozlozime na nej bud drobne, nebo nakrajene ovoce(nejlepe na platky). pak prisady na drobenku dame do misy a prsty rozdrobime. rozdrobenou drobenkou posypeme ovoce na testu a dame pect na 180 stupnu, dokud nezhnednou okraje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Obrácený koláč s ananasem a višněmi

Obrácený koláč s ananasem a višněmi

Obrázek Letní třešňový dort

Letní třešňový dort

Obrázek Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

Obrázek Tvarohová štola

Tvarohová štola

Obrázek Cheesecake s limetkovým krémem

Cheesecake s limetkovým krémem

Obrázek Narozeninový koláč bez mouky

Narozeninový koláč bez mouky

Obrázek Ovocné poháry

Ovocné poháry

Obrázek Žloutkové řezy

Žloutkové řezy

Obrázek Jablkový závin

Jablkový závin

Obrázek Citronová babeta

Citronová babeta

Obrázek Luxusní nadýchané tvarohové šátečky

Luxusní nadýchané tvarohové šátečky

Obrázek Jablko- pudinkový koláč z listového těsta

Jablko- pudinkový koláč z listového těsta

TOPlist