Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Buchta rychlovka

Potřebné přísady:
  • 400g hladké mouky
  • 250g polohr.mouky
  • 100g mletých ořechů
  • 250g cukru
  • lžička jedlé sody
  • 500ml kefíru nebo Acidofilního mléka
  • 125ml oleje.
Postup přípravy:
  1. V míse smícháme všechny sypké suroviny. Pak přilijeme kefír a olej, dobře promícháme a nalijeme na plech vyložený papírem na pečení.Pečeme 15-20 minut při 200°C. Po vychladnutí nakrájíme na řezy a pocukrujeme.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Korbel piva Cupcakes s Baileys náplní - návod

Korbel piva Cupcakes s Baileys náplní - návod

Obrázek Pražský koláč ve tvaru donutek

Pražský koláč ve tvaru donutek

Obrázek Staročeské trdelníky - doma pečené

Staročeské trdelníky - doma pečené

Obrázek Čokoládové řezy z červené řepy

Čokoládové řezy z červené řepy

Obrázek Banánové muffinky s čokoládou

Banánové muffinky s čokoládou

Obrázek Jahodové řezy s tvarohovým krémem a ovocnou želé vrstvou

Jahodové řezy s tvarohovým krémem a ovocnou želé vrstvou

TOPlist