Hledat

Buchta z pudinků

Potřebné přísady:
  • 4 vejce
  • 100g cukru
  • 4 vanilkové pudinkové prášky misto muky
  • 100ml oleje
  • 100ml vaječného likéru
  • 1 prášek do pečiva
  • 250g libovolného sezónního ovoce (č.rybíz, jahody, borůvky, apod.)
Postup přípravy:
  1. Vejce s cukry ušleháme do husté pěny. Postupně zašleháme olej, likér a prášek do pečiva s pudinkovými prášky..
  2. Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný menší plech, posypeme ovocem a dáme péct do trouby předehřáté na 200°C,pečeme 15 minut a poté teplotu snížíme na 170°C a 10-15 minut dopékáme.
  3. Po upečení necháme zchladnout a poprášíme cukrem nebo polijeme polevou.

MOJE POLEVA:

  1. 100g mléčné nebo hořké čokolády
  2. 1 tučná zakysaná smetana = červená.
  3. Čokoládu opatrně rozpustíme v horké vodní lázni, po rozpuštěné stáhneme z ohně a necháme prochladnout. Poté vmícháme zakysanou smetanu a je hotovo.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Višňové řezy s tvarohovým krémem

Višňové řezy s tvarohovým krémem

Obrázek Red velvet cake

Red velvet cake

Obrázek Medová bábovka s jablky

Medová bábovka s jablky

Obrázek Torta tenerina - čokoládový desert

Torta tenerina - čokoládový desert

Obrázek Křehké rohlíčky s jablkovou náplní

Křehké rohlíčky s jablkovou náplní

Obrázek Banánová mlsnotka

Banánová mlsnotka

Obrázek Pohádková roláda

Pohádková roláda

Obrázek Tiramisu alá Terezka

Tiramisu alá Terezka

Obrázek Nepečená kokosová roláda

Nepečená kokosová roláda

Obrázek Arabelčin RYCHLÝ, VÝBORNÝ jablečný koláč z kysané smetany

Arabelčin RYCHLÝ, VÝBORNÝ jablečný koláč z kysané smetany

Obrázek Dvoubarevná tvarohová buchta

Dvoubarevná tvarohová buchta

Obrázek Arašídovo-jahodový koláč

Arašídovo-jahodový koláč

TOPlist