Hledat

Celerové hranolky by Romča

Potřebné přísady:
  • celer velký cca 1kg
  • 2-3 lžíce olivového nebo řepkového oleje
  • paprika sladká nebo grilovací koření
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Do hrnce si dáme vařit vodu, kterou osolíme. Celer oloupeme a nakrájíme na plátky a následně na hranolky cca 1cm. Hranolky vhodíme do vroucí vody a vaříme cca 2 minutky. Vyndáme, slijeme a osušíme. Dáme zpět do kastrolu a osolíme a okořeníme, přidáme olej a protřepeme. Na plech dáme pečící papír a hranolky rozprostřeme tak, aby se nám nepřekrývali. Pečeme zhruba na 220 stupňů, ale každý se řiďte podle své trouby. Každý má jinou a teplota i čas se často o dost liší.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špagety se sojovým granulátem

Špagety se sojovým granulátem

Obrázek Horké ovoce

Horké ovoce

Obrázek Mrkvové bramboráčky s celerem

Mrkvové bramboráčky s celerem

Obrázek Čočkový salát s uzeným tempehem

Čočkový salát s uzeným tempehem

Obrázek Domácí kokosové mléko - jak na to

Domácí kokosové mléko - jak na to

Obrázek Řízečky z kedluben

Řízečky z kedluben

Obrázek Bramborová placka s domácím bezinkovým kompotem

Bramborová placka s domácím bezinkovým kompotem

Obrázek Domácí vafle by Romča

Domácí vafle by Romča

Obrázek  Zázvorovo - citrónové  bonbóny s hřebíčkem  proti kašli

Zázvorovo - citrónové bonbóny s hřebíčkem proti kašli

Obrázek Mrkvový koláč by Romča

Mrkvový koláč by Romča

Obrázek Dort s javorovým sirupem, ořechy a tofu krémem

Dort s javorovým sirupem, ořechy a tofu krémem

Obrázek Pomazánky z červené řepy

Pomazánky z červené řepy

TOPlist