Hledat

Cheesecake philadelphia s bílou čokoládou a třešňovou marmeládou

Potřebné přísady:
  • 125g sýru Philadelphia
  • 250 ml šlehačky
  • 75g bílé čokolády
  • 50g cukru
  • 16g plátkové želatiny
  • 2 - 3 lžíce mléka
  • třešňová marmeláda
Postup přípravy:
  1. Želatinu dáme změknout podle návodu a vyšleháme si zatím sýr Philadelphia s cukrem. Rozpustíme si čokoládu s dvěma lžíce mléka. Do vyšlehaného sýra si přidáme změklou želatinu, smetanu na šlehání a rozpuštěnou čokoládu.
  2. Třetinu směsi nalijeme do formy a přidáme třešňovou marmeládu a promícháme. To kvůli tomu aby se nám směs obarvila. Teď dáme do chladničky asi na deset minut a nebo do mrazáku :-)
  3. Jdeme na druhou vrstvu - na první vrstvu co jsme vyndali z lednice natřeme marmeládu asi jeden centimetr vysokou a dáme znovu do chladničky a nebo do mrazáku cca na 10 minut.
  4. Takto uděláme tři vrstvy krému a dvě vrstvy marmelády a necháme ztuchnout v chladničce nejlépe 24 hodin. Pokud nemáte rádi třešňovou marmeládu, můžete použít jinou podle vlastní chuti a nebo zásob v domácnosti.
  5. Dobrou chuť
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kardinálovy řezy

Kardinálovy řezy

Obrázek Fit tvarohová roláda s lesním ovocem

Fit tvarohová roláda s lesním ovocem

Obrázek Strakatý tvarožník

Strakatý tvarožník

Obrázek Jablkové řezy Vlasta

Jablkové řezy Vlasta

Obrázek Karamelové košíčky s ořechovou náplní

Karamelové košíčky s ořechovou náplní

Obrázek Ořechový dort pro dvojčátka

Ořechový dort pro dvojčátka

Obrázek Karamelový větrník na plech

Karamelový větrník na plech

Obrázek Medové rezy - klasika

Medové rezy - klasika

Obrázek Hrníčková bábovka s arašídovým máslem

Hrníčková bábovka s arašídovým máslem

Obrázek Nejlepší buchty podle Markétky

Nejlepší buchty podle Markétky

Obrázek Buchta po peřinou

Buchta po peřinou

Obrázek Čoko řez

Čoko řez

TOPlist