Hledat

Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Potřebné přísady:
  • 250ml vody
  • 1 polévková lžíce másla
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 polévkové lžíce cukru krupice
  • 540g polohrubé mouky
  • 1 balíček sušeného droždí
  • 1 velká cibule (syrová)
Postup přípravy:
  1. Všechno dáme do pekárny a zapneme. Cibuli nakrájíme na velmi drobno, používáme syrovou, není třeba předsmažit. Soli jsme použili jednu čajovou, mírně vrchovatou lžičku cukru dvě zarovnané polévkové lžíce. Pečení program NORMAL kůrka středně tmavá.
Pečivo
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Selský chléb se slaninou

Selský chléb se slaninou

Obrázek Pražský koláč

Pražský koláč

Obrázek Kváskový žitný chléb

Kváskový žitný chléb

Obrázek Podmáslový chléb z domácí pekárny

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Obrázek Vynikající karásky od Staňky

Vynikající karásky od Staňky

Obrázek Velikonoční beránek

Velikonoční beránek

Obrázek Chléb zadělávaný pivem

Chléb zadělávaný pivem

Obrázek Sladký loupák (makovka)

Sladký loupák (makovka)

Obrázek Domácí rohlíky

Domácí rohlíky

Obrázek Banketky od Cinie

Banketky od Cinie

Obrázek Pletený košík z těsta

Pletený košík z těsta

Obrázek Maminčiny sladké rohlíky

Maminčiny sladké rohlíky

TOPlist