Hledat

Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Potřebné přísady:
  • 250ml vody
  • 1 polévková lžíce másla
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 polévkové lžíce cukru krupice
  • 540g polohrubé mouky
  • 1 balíček sušeného droždí
  • 1 velká cibule (syrová)
Postup přípravy:
  1. Všechno dáme do pekárny a zapneme. Cibuli nakrájíme na velmi drobno, používáme syrovou, není třeba předsmažit. Soli jsme použili jednu čajovou, mírně vrchovatou lžičku cukru dvě zarovnané polévkové lžíce. Pečení program NORMAL kůrka středně tmavá.
Pečivo
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pletený chléb s nutelou

Pletený chléb s nutelou

Obrázek Kváskový chléb by Romča

Kváskový chléb by Romča

Obrázek Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Obrázek Copánky plněné krémem

Copánky plněné krémem

Obrázek Obzvláště vypečené slaninovo-sýrové houstičky

Obzvláště vypečené slaninovo-sýrové houstičky

Obrázek Slaná podkova

Slaná podkova

Obrázek Veka

Veka

Obrázek Hořčicový chléb v domácí pekárně

Hořčicový chléb v domácí pekárně

Obrázek Pudingové záviny

Pudingové záviny

Obrázek Pečené buchty paní Miinky

Pečené buchty paní Miinky

Obrázek Houstičky by Romča

Houstičky by Romča

Obrázek Banketky od Cinie

Banketky od Cinie

TOPlist