Hledat

Cizrnový guláš s tofu

Potřebné přísady:
  • 1 větší cibuli
  • 2 stroužky česneku
  • olej
  • brambory
  • bílou papriku
  • tofu (já dávám mé nejoblíbenější marinované)
  • plechovku cizrny
  • zeleninový bujon (Würzl)
  • hraška
  • koření (sůl, černý pepř, sladká paprika, majoránka, chilli, gulášové koření)
Postup přípravy:
  1. Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme nakrájené brambory, papriku, tofu, podlejeme vodou a přidáme zeleninový bujon.
  2. Do asi polovičního změknutí brambor vaříme, občas zamícháme, poté přidáme cizrnu z plechovky, nadrobno nakrájený česnek a koření (dávám ho od oka), na závěr zahustíme hraškou (asi není potřeba, já dělávám guláše hodně husté i bez hrašky). Podáváme s pečivem (u mě vede žitný kváskový chleba).
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - RAW sushi

Recept - RAW sushi

Obrázek Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

Obrázek Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Obrázek Recept - Raw krekry

Recept - Raw krekry

Obrázek Ľahký  šalát s kuskusom

Ľahký šalát s kuskusom

Obrázek Čočka s vejcem na kyselo aneb stará dobrá klasika

Čočka s vejcem na kyselo aneb stará dobrá klasika

Obrázek Pikantní dýňová pomazánka

Pikantní dýňová pomazánka

Obrázek Soja na žampionech

Soja na žampionech

Obrázek Rýžový nákyp se švestkami

Rýžový nákyp se švestkami

Obrázek Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

Obrázek Domácí Seitain

Domácí Seitain

TOPlist