Přihlásit
píďák.cz
×
Hledejte na Píďák.cz
×
Sdílejte z Píďák.cz
Lilková polévka s parmezánem a krutony
Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Menu
Hledat
Sdílet
Zavřít
Vaření, pečení, recepty
zpět
Hlavní jídla
Polévky
Moučníky, dezerty, dorty
Pečivo
Ostatní
Vánoční cukroví
Vegetariánské a veganské
zpět
Vegetariánské
Veganské
Raw
Tipy kam s dětmi
zpět
Tipy - Akce, Slevy, Zdarma
zpět
Akce
Slevy
Zdarma
Dětské koutky, herny a hřiště
Výlety a zajímavá místa
zpět
Hrady, zámky a památky
Pikniková místa
Zábavné parky - areály
Muzea, skanzeny a výstavy
Planetária a hvězdárny
Tipy na výlety
Kam za zvířátky
zpět
Zoo a minizoo
Akvária a terária
Alternativní školky
Kurzy a kroužky
Sportovní aktivity
zpět
Dopravní hřiště
Motokáry a čtyřkolky
Lanová centra
Horostěny
Cvičení pro maminky
Venkovní fitparky
Adrenalinové aktivity
Minigolf
Ubytování
zpět
Kempy
Penziony a hotely
Chaty a chalupy
Kavárny a restaurace
Mateřská centra
Aquaparky a koupaliště
Nové
zpět
Nové tipy
Nové recepty
Přidat
Hledat
Sdílet
Hlavní jídla
Ďábelské maso
Potřebné přísady:
vepřová kotleta
solamyl
olivový olej
červená paprika koření
cibule
zelená paprika
chilli omáčka
jasmínová rýže
sůl
Postup přípravy:
Vepřovou kotletu nakrájíme na nudličky a obalíme v solamylu. Naprudko osmažíme a přidáme malinko červené papriky, Přidáme zeleninu na kostky cibule, zelená paprika a nakonec přidat dle chuti chilli omáčku. Podáváme s jasmínovou rýží
Hlavní jídla
Autor receptu
Petra Váchová Včelová
Napište Vaše hodnocení
Facebook komentáře
Mohlo by se Vám líbit
Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem
Koprová omáčka - super rychlá
Pečená kuřecí prsa s citronovou šťávou a medem
Buchtičky s krémem od Lucky
Nadýchané bramborové lívance
Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou
Placky z kysaného zelí
Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem
Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší
Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí
Noky s tvarohem
Dýňové rizoto by Romča