Hledat

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kefírová rychlovka

Kefírová rychlovka

Obrázek Rychlokoláčky

Rychlokoláčky

Obrázek Nejúžasnější vánočka - rodinný recept

Nejúžasnější vánočka - rodinný recept

Obrázek Borůvkové BeBe řezy

Borůvkové BeBe řezy

Obrázek Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Obrázek Máslové koláče ze špaldové mouky

Máslové koláče ze špaldové mouky

Obrázek Buchty Honzovky by Romča

Buchty Honzovky by Romča

Obrázek Třená dvoubarevná bábovka

Třená dvoubarevná bábovka

Obrázek Fit tvarohová roláda s lesním ovocem

Fit tvarohová roláda s lesním ovocem

Obrázek Müsli sušenky podle Lenky

Müsli sušenky podle Lenky

Obrázek Superrychlý ovocný koláč s drobenkou

Superrychlý ovocný koláč s drobenkou

Obrázek Kynutý makový věnec s brusinkami a mandlemi podle paní Jany

Kynutý makový věnec s brusinkami a mandlemi podle paní Jany

TOPlist