Hledat

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Výborné nadýchané koblihy

Výborné nadýchané koblihy

Obrázek Bílkové řezy s vaječňákem

Bílkové řezy s vaječňákem

Obrázek Mriežková torta

Mriežková torta

Obrázek Lahodný vanilkový koláč s jahodami

Lahodný vanilkový koláč s jahodami

Obrázek Medové a citronové řezy

Medové a citronové řezy

Obrázek Banánové sušenky

Banánové sušenky

Obrázek Orechový tunel s piškótami

Orechový tunel s piškótami

Obrázek Francouzský čokoládový řez

Francouzský čokoládový řez

Obrázek Norský žloutkový dezert - Kvafjordkake - verdens beste

Norský žloutkový dezert - Kvafjordkake - verdens beste

Obrázek Ořechové řezy

Ořechové řezy

Obrázek Medovníček-tvarohovníček

Medovníček-tvarohovníček

Obrázek Jablečný štrůdl s ořechy-rychlovka

Jablečný štrůdl s ořechy-rychlovka

TOPlist