Hledat

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Makový koláč s drobenkou z tvarohového těsta

Makový koláč s drobenkou z tvarohového těsta

Obrázek Maďarský tradiční  mléčný bochník se sušeným ovocem

Maďarský tradiční mléčný bochník se sušeným ovocem

Obrázek Pudinkové řezy z listového těsta

Pudinkové řezy z listového těsta

Obrázek Nepravý medovník - fofrovka a vynikající

Nepravý medovník - fofrovka a vynikající

Obrázek Gaštanový krémeš

Gaštanový krémeš

Obrázek Celozrnný perník podle Petra Havlíčka

Celozrnný perník podle Petra Havlíčka

Obrázek Nepečená kokosová roláda

Nepečená kokosová roláda

Obrázek Višňová bábovka s polevou

Višňová bábovka s polevou

Obrázek Bramborové rohlíčky

Bramborové rohlíčky

Obrázek Rychlý ořechový koláč

Rychlý ořechový koláč

Obrázek Lehký tvarohový koláč s marmeládou

Lehký tvarohový koláč s marmeládou

Obrázek Schwarzwaldský dort

Schwarzwaldský dort

TOPlist