Hledat

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Nepečený sen dle Karin

Nepečený sen dle Karin

Obrázek Štavnatý perník s meruňkami

Štavnatý perník s meruňkami

Obrázek Buchty makové - Strašínsko

Buchty makové - Strašínsko

Obrázek Pudinkovo-tvarohový nepečený dort od Stáni

Pudinkovo-tvarohový nepečený dort od Stáni

Obrázek Tvarohová zebra

Tvarohová zebra

Obrázek Moravské koláče

Moravské koláče

Obrázek Bábovka od Mirky

Bábovka od Mirky

Obrázek Sypaný makový koláč s jablky

Sypaný makový koláč s jablky

Obrázek Citronovo borůvkový dort s Riccotou

Citronovo borůvkový dort s Riccotou

Obrázek Tvarohové pokušení

Tvarohové pokušení

Obrázek Jablečný dort s piškoty

Jablečný dort s piškoty

Obrázek Koláčky z převalovaného  plundrového těsta

Koláčky z převalovaného plundrového těsta

TOPlist