Hledat

Recept - Domácí Kenya Burger

Potřebné přísady:
  • na housky - viz odkaz níže
  • 2 menší červené řepy - nebo 1 velká
  • mungo fazolky - předem namočené
  • sůl, pepř, koření na hov.m. - samozřejmě bez glutamátů:-)
  • kešu majónéza - kešu, voda, česnek
  • na ozdobu salát a rajče a cibule - já dala vše syrové:-)
Postup přípravy:
  1. Recept na housky naleznete zde: http://www.maskrtnica.cz/burger-housky-po-vegansku/
  2. Uvaříte mungo fazolky v osolené vodě - nejlépe trošku rozvařit, potom přidáte syrovou červenou řepu, ta vám vše krásně růžově zbarví.
  3. Dochutíme kořením a tvarujeme burgry - můžeme rovnou teplé podávat.
  4. Do housky si uděláme majonézu z kešu - kešu si přes noc namočíme a pomixujeme přidáme sůl (nebo umeocet) a přistrouháme 2 stroužky česneku.
  5. Obě části housky pomažeme majonézou, aby nám vše překně drželo a přidáme z obou stran zeleninu na ní burger. Složíme dohromady a můžeme podávat:-)
  6. Přeji dobrou chuť
Veganské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Obrázek  Burger-dobrožrút

Burger-dobrožrút

Obrázek Hummus se sušenými rajčaty a bazalkou

Hummus se sušenými rajčaty a bazalkou

Obrázek Dobrožrútske osie hniezda

Dobrožrútske osie hniezda

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Obrázek Sýr z kešu podle De Li

Sýr z kešu podle De Li

Obrázek Hríbové risotto

Hríbové risotto

Obrázek Cviknies s datlovou pastou

Cviknies s datlovou pastou

Obrázek Batátovo-šošovicový nákyp

Batátovo-šošovicový nákyp

Obrázek Kapustová polévka by Romča

Kapustová polévka by Romča

Obrázek Ázijska zeleninová polievka

Ázijska zeleninová polievka

Obrázek Seintanový guláš - veganský

Seintanový guláš - veganský

TOPlist