Hledat

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Ovesné banánové palačinky

Ovesné banánové palačinky

Obrázek Majolkové šunkové větrníky

Majolkové šunkové větrníky

Obrázek Vobyčejná polifka

Vobyčejná polifka

Obrázek Pesto z medvědího česneku by Romča

Pesto z medvědího česneku by Romča

Obrázek Vynikající sýrová roláda

Vynikající sýrová roláda

Obrázek Odpolední mlsota - Jablečné lívance

Odpolední mlsota - Jablečné lívance

Obrázek Kynuty houskový knedlík od Jany

Kynuty houskový knedlík od Jany

Obrázek Domácí smetánek

Domácí smetánek

Obrázek Dort půlitr - fotopostup

Dort půlitr - fotopostup

Obrázek Splatoon - zapékané tvoření by Romča

Splatoon - zapékané tvoření by Romča

Obrázek Domácí kuřecí teriyaki

Domácí kuřecí teriyaki

Obrázek Mátový sirup - nevařený

Mátový sirup - nevařený

TOPlist