Hledat

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Fialkový med

Fialkový med

Obrázek Pošírovaná hruška s karamelem

Pošírovaná hruška s karamelem

Obrázek Pampeliškový sirup by Romča

Pampeliškový sirup by Romča

Obrázek Brusinkové želé

Brusinkové želé

Obrázek Návod na zdobení vajíček by Romča

Návod na zdobení vajíček by Romča

Obrázek Humus s pečenou dýní

Humus s pečenou dýní

Obrázek Jahodo - banánová svačinka nejen pro děti

Jahodo - banánová svačinka nejen pro děti

Obrázek Domácí bezová limonáda by Romča

Domácí bezová limonáda by Romča

Obrázek Sirup z bezových květů

Sirup z bezových květů

Obrázek Jahodové  máslo

Jahodové máslo

Obrázek Sýrová roláda

Sýrová roláda

Obrázek Snídaňová pizza z ovesných vloček

Snídaňová pizza z ovesných vloček

TOPlist