Hledat

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablečná povidla pečená v troubě

Jablečná povidla pečená v troubě

Obrázek Jahodová panna cotta

Jahodová panna cotta

Obrázek Horká čokoláda s marshmallow

Horká čokoláda s marshmallow

Obrázek Plněná vejce

Plněná vejce

Obrázek Klasická šlichta co dům dal vod Bloncky

Klasická šlichta co dům dal vod Bloncky

Obrázek Vynikající sýrová roláda

Vynikající sýrová roláda

Obrázek Banánové lívance

Banánové lívance

Obrázek Zkouška vztahu po hanácku

Zkouška vztahu po hanácku

Obrázek Ovesná kaše s ovocem

Ovesná kaše s ovocem

Obrázek Škvarkové placičky

Škvarkové placičky

Obrázek Brokolicové špalíčky z trouby

Brokolicové špalíčky z trouby

Obrázek Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh

Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh

TOPlist