Hledat

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Horká čokoláda s pomerančem

Horká čokoláda s pomerančem

Obrázek Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

Obrázek Domácí pribiňáček,  lipánek - recept s fotopostupem

Domácí pribiňáček, lipánek - recept s fotopostupem

Obrázek Domácí bezový sirup by Romča

Domácí bezový sirup by Romča

Obrázek Malinový sirup

Malinový sirup

Obrázek Mandlové máslo

Mandlové máslo

Obrázek Jahodo - banánová svačinka nejen pro děti

Jahodo - banánová svačinka nejen pro děti

Obrázek Odpolední mlsota - Jablečné lívance

Odpolední mlsota - Jablečné lívance

Obrázek Lískooříškový krém

Lískooříškový krém

Obrázek Najděte si svoji slepičku - nekupujte vejce v obchodě

Najděte si svoji slepičku - nekupujte vejce v obchodě

Obrázek Klobáskové koláčky

Klobáskové koláčky

Obrázek Borůvkovo tvarohová zmrzlina

Borůvkovo tvarohová zmrzlina

TOPlist