Hledat

Fit omáčka alá svíčková

Potřebné přísady:
  • 150g mrkev
  • 75g petržel
  • 75g celer
  • 100g cizrna z konzervy - ( propláchnutá )
  • 1 kl kokosového oleje
  • sojová smetana
  • sůl
  • bobkový list
  • nové koření
  • celozrnné těstoviny
  • kuřecí prsa a nebo králíka
Postup přípravy:
  1. Mrkev, celer i petržel oloupeme, omyjeme a nakrájíme. Dáme do pekáče, lehce podlijeme vodou, přidáme koření a konosový olej a pečeme. Když je zelenina měkká, vyndáme, přidáme smetanu a umixujeme do hladké omáčky. Kuřecí prsa orestujeme bokem na pánvi. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.
Hlavní jídla

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Králík na černém pivu

Králík na černém pivu

Obrázek Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

Obrázek Jehněčí kolínko

Jehněčí kolínko

Obrázek Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Obrázek Smažené bramborové třepanky se zelím -  Podzuklín

Smažené bramborové třepanky se zelím - Podzuklín

Obrázek Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Obrázek Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Obrázek Kuřecí játra na cibulce

Kuřecí játra na cibulce

Obrázek Horčicová smetanová omáčka - vynikající

Horčicová smetanová omáčka - vynikající

Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

Obrázek Bramborový salát - vynikající

Bramborový salát - vynikající

Obrázek Tradiční vepřová pečeně

Tradiční vepřová pečeně

TOPlist