Hledat

Hnedý gaštanový chlebík

Potřebné přísady:

Prísady:

  • 5 vajíčok
  • 2,5 PL gaštanovej múky
  • 3,5 PL sezamovej múky
  • hŕstka pokrájaných gaštanov
  • 3 PL vody
  • 3 ČL citrónovej šťavy
  • 1/2 ČL soli
  • 1 ČL sódy bikarbóny
  • 5 PL tapiokovej múky
Postup přípravy:
  1. Vajcia vyšľaháme s vodou a postupne do toho nasypeme ostatné suché ingrediencie. Cesto miesime asi minútu a potom 5 minút necháme odpočinúť. Cesto má konzistenciu ako cesto na americké palacinky. Cesto nalejeme do formy na pečenie (napr. na srnčí chrbát), ktorú predtým vystelieme papierom na pečenie. Vrch posypeme tekvicovými alebo inými semienkami. V rúre vyhriatej na 175 °C pečieme asi 40 minút. Dobrú chuť :)
  2. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kynutý chleba bez hnětení - kynutý

Kynutý chleba bez hnětení - kynutý

Obrázek Treska ... bez majonézy, bez ryby

Treska ... bez majonézy, bez ryby

Obrázek Pečené fíky s citrónovým krémem

Pečené fíky s citrónovým krémem

Obrázek Čočkový salát s uzeným tempehem

Čočkový salát s uzeným tempehem

Obrázek Opilá Vdova

Opilá Vdova

Obrázek Tip na dobrůtku na dětskou párty s domácím marshmallows

Tip na dobrůtku na dětskou párty s domácím marshmallows

Obrázek Pečená zeleninka s batáty by Romča

Pečená zeleninka s batáty by Romča

Obrázek Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Obrázek Rajčinové PŠENOtto

Rajčinové PŠENOtto

Obrázek Fenykl s fazolemi a ztraceným vejcem

Fenykl s fazolemi a ztraceným vejcem

Obrázek Škubánky by Romča

Škubánky by Romča

Obrázek Zeleninový krém vege

Zeleninový krém vege

TOPlist