Hledat

Hnedý gaštanový chlebík

Potřebné přísady:

Prísady:

  • 5 vajíčok
  • 2,5 PL gaštanovej múky
  • 3,5 PL sezamovej múky
  • hŕstka pokrájaných gaštanov
  • 3 PL vody
  • 3 ČL citrónovej šťavy
  • 1/2 ČL soli
  • 1 ČL sódy bikarbóny
  • 5 PL tapiokovej múky
Postup přípravy:
  1. Vajcia vyšľaháme s vodou a postupne do toho nasypeme ostatné suché ingrediencie. Cesto miesime asi minútu a potom 5 minút necháme odpočinúť. Cesto má konzistenciu ako cesto na americké palacinky. Cesto nalejeme do formy na pečenie (napr. na srnčí chrbát), ktorú predtým vystelieme papierom na pečenie. Vrch posypeme tekvicovými alebo inými semienkami. V rúre vyhriatej na 175 °C pečieme asi 40 minút. Dobrú chuť :)
  2. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Mrkvová polévka se zázvorem

Obrázek Plněná vegetariáská cuketa

Plněná vegetariáská cuketa

Obrázek Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

Obrázek Čatní z fíků

Čatní z fíků

Obrázek Kurkumový čaj - vynikající a protizánětlivý

Kurkumový čaj - vynikající a protizánětlivý

Obrázek Margaret- jemný, vanilkovo- kakaový moučník - (bez vajec)

Margaret- jemný, vanilkovo- kakaový moučník - (bez vajec)

Obrázek Vegetarianská rajská  omáčka s kuličkami by Romča

Vegetarianská rajská omáčka s kuličkami by Romča

Obrázek Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Obrázek Buchtičky se šodó by Romča

Buchtičky se šodó by Romča

Obrázek Vegetariánské lasagne by Romča

Vegetariánské lasagne by Romča

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Obrázek Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča

Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča

TOPlist