Hledat

Hnedý gaštanový chlebík

Potřebné přísady:

Prísady:

  • 5 vajíčok
  • 2,5 PL gaštanovej múky
  • 3,5 PL sezamovej múky
  • hŕstka pokrájaných gaštanov
  • 3 PL vody
  • 3 ČL citrónovej šťavy
  • 1/2 ČL soli
  • 1 ČL sódy bikarbóny
  • 5 PL tapiokovej múky
Postup přípravy:
  1. Vajcia vyšľaháme s vodou a postupne do toho nasypeme ostatné suché ingrediencie. Cesto miesime asi minútu a potom 5 minút necháme odpočinúť. Cesto má konzistenciu ako cesto na americké palacinky. Cesto nalejeme do formy na pečenie (napr. na srnčí chrbát), ktorú predtým vystelieme papierom na pečenie. Vrch posypeme tekvicovými alebo inými semienkami. V rúre vyhriatej na 175 °C pečieme asi 40 minút. Dobrú chuť :)
  2. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

Obrázek Jarní vegetariánský kastrůlek

Jarní vegetariánský kastrůlek

Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Obrázek Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

Mrkvová polévka se zázvorem

Obrázek Rajčinové PŠENOtto

Rajčinové PŠENOtto

Obrázek Quiche brokolicový

Quiche brokolicový

Obrázek Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Obrázek Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Obrázek Nátierka a la homár

Nátierka a la homár

Obrázek Hríbovica

Hríbovica

Obrázek Domácí Seitain

Domácí Seitain

TOPlist