Hledat

Hnětánky z pohraničí s Bavorskem

Tato pochoutka je výborná k pivu, původní jsou se zelím, ale můžete je vylepšit slaninou nebo uzeným.

Potřebné přísady:
  • Kysané zelí
  • Polohrubá mouka
  • sůl,pepř
  • sádlo na potření
Postup přípravy:
  1. Na vál dáme stejné množství mouky,kysaného zelí ( + já dala asi 20 dkg uzeného ),vše promícháme,osolíme, opepříme a pomocí mléka zaděláme tužší těsto. Vyválíme placku, nakrájíme na libovolné tvary, potřeme sádlem a pečeme v troubě při 200 st. asi 10 minut ( podle tloušťky těsta ).
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jahodová panna cotta

Jahodová panna cotta

Obrázek Bulky s medvědím česnekem

Bulky s medvědím česnekem

Obrázek Dort pro pejsky

Dort pro pejsky

Obrázek Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Obrázek Dýňová omáčka by Romča

Dýňová omáčka by Romča

Obrázek Rybičková pomazánka zase jinak

Rybičková pomazánka zase jinak

Obrázek Coleslaw

Coleslaw

Obrázek Malinový sirup

Malinový sirup

Obrázek Jahodové  máslo

Jahodové máslo

Obrázek Sýrová roláda

Sýrová roláda

Obrázek Zkouška vztahu po hanácku

Zkouška vztahu po hanácku

Obrázek Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

TOPlist