Hledat

Holandský řízek s bramborovou kaší

Potřebné přísady:
  • libovější vepřový bůček 1 kg
  • mléko 200 ml
  • tvrdý sýr 300 g
  • sůl podle chuti
  • pepř podle chuti
Postup přípravy:
  1. Z bůčku odstraníme kůži a najemno ho pomeleme. Sýr nastrouháme nahrubo.
Dáme do větší mísy, přidáme všechny ostatní suroviny a důkladně rukama promícháme. Necháme 10 minut odstát. 
Potom tvarujeme asi 100 gramové placičky, které obalíme v trojobalu a smažíme z obou stran na mírném plameni.
Podáváme s bramborovou kaší.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Obrázek Makovo-jablkový sen so snehom

Makovo-jablkový sen so snehom

Obrázek Mrkvovo - bramborové placičky

Mrkvovo - bramborové placičky

Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Obrázek Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Obrázek Babiččiny španělské ptáčky

Babiččiny španělské ptáčky

Obrázek Mexické fazole skvělé

Mexické fazole skvělé

Obrázek Čína ze sojového masa

Čína ze sojového masa

Obrázek Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

Obrázek Slaný závin podle Petry

Slaný závin podle Petry

Obrázek Pizza s kváskem Lievito Madre

Pizza s kváskem Lievito Madre

Obrázek Houbové placky

Houbové placky

TOPlist