Hledat

Holandský řízek s bramborovou kaší

Potřebné přísady:
  • libovější vepřový bůček 1 kg
  • mléko 200 ml
  • tvrdý sýr 300 g
  • sůl podle chuti
  • pepř podle chuti
Postup přípravy:
  1. Z bůčku odstraníme kůži a najemno ho pomeleme. Sýr nastrouháme nahrubo.
Dáme do větší mísy, přidáme všechny ostatní suroviny a důkladně rukama promícháme. Necháme 10 minut odstát. 
Potom tvarujeme asi 100 gramové placičky, které obalíme v trojobalu a smažíme z obou stran na mírném plameni.
Podáváme s bramborovou kaší.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Gnocchi s lososem, špenátem a sýrovou omáčkou

Recept - Gnocchi s lososem, špenátem a sýrovou omáčkou

Obrázek Kráľovská plnená morčacia rolka od Sveta železníc

Kráľovská plnená morčacia rolka od Sveta železníc

Obrázek Šišky s mákem

Šišky s mákem

Obrázek Špagety po uhlířsku - spaghetti alla carbonara

Špagety po uhlířsku - spaghetti alla carbonara

Obrázek Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Obrázek Koprová omáčka - super rychlá

Koprová omáčka - super rychlá

Obrázek Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Obrázek Plecko pečené na španělský způsob

Plecko pečené na španělský způsob

Obrázek Vepřové na houbách

Vepřové na houbách

Obrázek Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Obrázek Masová roláda

Masová roláda

Obrázek Houbový guláš s petržekou - Strašín

Houbový guláš s petržekou - Strašín

TOPlist