Hledat

Holandský řízek s bramborovou kaší

Potřebné přísady:
  • libovější vepřový bůček 1 kg
  • mléko 200 ml
  • tvrdý sýr 300 g
  • sůl podle chuti
  • pepř podle chuti
Postup přípravy:
  1. Z bůčku odstraníme kůži a najemno ho pomeleme. Sýr nastrouháme nahrubo.
Dáme do větší mísy, přidáme všechny ostatní suroviny a důkladně rukama promícháme. Necháme 10 minut odstát. 
Potom tvarujeme asi 100 gramové placičky, které obalíme v trojobalu a smažíme z obou stran na mírném plameni.
Podáváme s bramborovou kaší.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Quiche s brokolicí, slaninou a hráškem by Romča

Quiche s brokolicí, slaninou a hráškem by Romča

Obrázek Vepřová pečeně na zázvoru

Vepřová pečeně na zázvoru

Obrázek Rychlá kuřecí ňamka

Rychlá kuřecí ňamka

Obrázek Haše

Haše

Obrázek Zapečené šunkové rolky

Zapečené šunkové rolky

Obrázek Hovězí Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Obrázek Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Obrázek Lasagne

Lasagne

Obrázek Vývarová čočka na kyselo

Vývarová čočka na kyselo

Obrázek Pečená kuřecí prsa s citronovou šťávou a medem

Pečená kuřecí prsa s citronovou šťávou a medem

Obrázek Vepřové placičky se sýrem a tatarskou omáčkou

Vepřové placičky se sýrem a tatarskou omáčkou

Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

TOPlist