Hledat

Homerovo kolo

Potřebné přísady:
  • vejce
  • mléko
  • prášek do pečiva
  • vanilkový cukr
  • polohrubá mouka
  • máslo nebo tuk
  • poleva & zdobení
Postup přípravy:
  1. Vejce rozšlehám s cukrem, přidám změklé máslo, mléko a polohrubou mouku s trochou prášku do pečiva. Šlehám do podoby litého hustšího těsta. Vleju do vymazané formy na bábovku. Nedávám tam toho moc aby se mi to příliš nezvedlo. Takže asi tak 3 cm. Vrazím do předehřáté trouby na 180° a peču než se těsto nelepí na špejli. Ozdobil jsem to citrónovou polevou v prášku a posypal zdobením. Těsto je hotové dřív než se rozehřeje trouba. Nejdelší je chladnutí buchty, aby se to připravilo a nazdobilo.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Třená dvoubarevná bábovka

Třená dvoubarevná bábovka

Obrázek Křehké rohlíčky s jablkovou náplní

Křehké rohlíčky s jablkovou náplní

Obrázek Cheesecake philadelphia s bílou čokoládou a třešňovou marmeládou

Cheesecake philadelphia s bílou čokoládou a třešňovou marmeládou

Obrázek Větrníčky

Větrníčky

Obrázek Banánový koláčik

Banánový koláčik

Obrázek Dortík bez mouky

Dortík bez mouky

Obrázek Rychlokoláčky

Rychlokoláčky

Obrázek Tří mléčný dort

Tří mléčný dort

Obrázek Ovocný koláč, který vás dostane

Ovocný koláč, který vás dostane

Obrázek Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Obrázek Pařížská roláda

Pařížská roláda

Obrázek Pařížský dort

Pařížský dort

TOPlist