Hledat

Indická krémová polévka (vegan)

Potřebné přísady:
  • cibule
  • kořenová zelenina
  • červená čočka
  • zeleninový bujon bez glutamátu
  • předvařený žlutý hrách
  • brambory
  • kari
  • kurkuma
  • sůl
  • česnek
  • sojová smetan provamel
Postup přípravy:
  1. Na oleji si orestuju cibulku a přidám kořenovou zeleninu (mrkev,celer,petržel), červenou čočku, předvařený žlutý hrách, brambory, zeleninový bujon bez glutamátu,kari a kurkumu a vařím dokud se brambory neuvaří.
  2. Vše rozmixuju a dochutím solí a česnekem. Kdyby byla polévka moc hustá, přidám vodu..ale je to krémová takže má být taková hustší. Pokapu sojovou smetanou provamel a jako příloha se skvěle hodí placky tandoori.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zimný šalát

Zimný šalát

Obrázek Sojové chilly con carne s kari rýží -  (vegan)

Sojové chilly con carne s kari rýží - (vegan)

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Obrázek Prodejci veganské obuvi v ČR

Prodejci veganské obuvi v ČR

Obrázek Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Obrázek Jablečný horký nápoj by Romča

Jablečný horký nápoj by Romča

Obrázek Batátovo-šošovicový nákyp

Batátovo-šošovicový nákyp

Obrázek Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Obrázek Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Obrázek Veganské  plněné  papriky s rajskou omáčkou

Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou

Obrázek Dobrožrútsky perník

Dobrožrútsky perník

Obrázek Tempeh na žampionech podle De LI

Tempeh na žampionech podle De LI

TOPlist