Hledat

Jahodová polévka

Potřebné přísady:
  • 0,5 kg čerstvých jahod
  • 0,25 kg cukru
  • 0,1 kg zakysaná smetana
  • 1 citron
Postup přípravy:
  1. 1. Jahody smícháme s cukrem a citronem v hrnci přivedeme k varu.
  2. 2. Vše potom dokonale rozmixujeme a dáme vychladit.
  3. 3. Polévku nalijeme do talíře a navrch dáme nok zakysané smetany. Dozdobíme mátou.
  4. Zdroj viz odkaz
  5. Foto - Restaurace Epopey hotelu v Panské ulici v Praze - tato polévka je jejich specialitou a je moc a moc dobrá. Restaurace nabízí mnoho dalších specialit a doporučujeme ji navštívit.
Polévky

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Obrázek Hříbková polévka

Hříbková polévka

Obrázek Okurková polévka

Okurková polévka

Obrázek Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Obrázek Zelňačka

Zelňačka

Obrázek Květáková krémová polévka

Květáková krémová polévka

Obrázek  Kapustová polévka

Kapustová polévka

Obrázek Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

Obrázek Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Obrázek Květáková polévka by Romča

Květáková polévka by Romča

Obrázek Rychlá hrášková polévka se šunkou

Rychlá hrášková polévka se šunkou

Obrázek Zeleninová polévka by Romča

Zeleninová polévka by Romča

TOPlist