Hledat

Jahodová polévka

Potřebné přísady:
  • 0,5 kg čerstvých jahod
  • 0,25 kg cukru
  • 0,1 kg zakysaná smetana
  • 1 citron
Postup přípravy:
  1. 1. Jahody smícháme s cukrem a citronem v hrnci přivedeme k varu.
  2. 2. Vše potom dokonale rozmixujeme a dáme vychladit.
  3. 3. Polévku nalijeme do talíře a navrch dáme nok zakysané smetany. Dozdobíme mátou.
  4. Zdroj viz odkaz
  5. Foto - Restaurace Epopey hotelu v Panské ulici v Praze - tato polévka je jejich specialitou a je moc a moc dobrá. Restaurace nabízí mnoho dalších specialit a doporučujeme ji navštívit.
Polévky

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zelňačka

Zelňačka

Obrázek Květáková krémová polévka

Květáková krémová polévka

Obrázek Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Obrázek Hříbková polévka

Hříbková polévka

Obrázek Zeleninová polévka by Romča

Zeleninová polévka by Romča

Obrázek Bramboračka by Romča

Bramboračka by Romča

Obrázek Hráškový krém

Hráškový krém

Obrázek Polévka z masáků - Spůle

Polévka z masáků - Spůle

Obrázek Vánoční zelňačka - kyselačka

Vánoční zelňačka - kyselačka

Obrázek Recept - Dýňová polévka

Recept - Dýňová polévka

Obrázek Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

Obrázek Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

TOPlist