Hledat

Jahodová polévka

Potřebné přísady:
  • 0,5 kg čerstvých jahod
  • 0,25 kg cukru
  • 0,1 kg zakysaná smetana
  • 1 citron
Postup přípravy:
  1. 1. Jahody smícháme s cukrem a citronem v hrnci přivedeme k varu.
  2. 2. Vše potom dokonale rozmixujeme a dáme vychladit.
  3. 3. Polévku nalijeme do talíře a navrch dáme nok zakysané smetany. Dozdobíme mátou.
  4. Zdroj viz odkaz
  5. Foto - Restaurace Epopey hotelu v Panské ulici v Praze - tato polévka je jejich specialitou a je moc a moc dobrá. Restaurace nabízí mnoho dalších specialit a doporučujeme ji navštívit.
Polévky

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Boršč

Boršč

Obrázek Kuřecí kaldoun od Petra

Kuřecí kaldoun od Petra

Obrázek Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

Obrázek Přesnídávková polévka

Přesnídávková polévka

Obrázek Okurková polévka

Okurková polévka

Obrázek Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Obrázek Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

Obrázek Polévka z medvědím česnekem

Polévka z medvědím česnekem

Obrázek Petrželový krém

Petrželový krém

Obrázek Květáková krémová polévka

Květáková krémová polévka

Obrázek Krémová celerová polévka

Krémová celerová polévka

Obrázek Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Kuřecí vývar s židovskými kremplach

TOPlist