Hledat

Jahodová polévka

Potřebné přísady:
  • 0,5 kg čerstvých jahod
  • 0,25 kg cukru
  • 0,1 kg zakysaná smetana
  • 1 citron
Postup přípravy:
  1. 1. Jahody smícháme s cukrem a citronem v hrnci přivedeme k varu.
  2. 2. Vše potom dokonale rozmixujeme a dáme vychladit.
  3. 3. Polévku nalijeme do talíře a navrch dáme nok zakysané smetany. Dozdobíme mátou.
  4. Zdroj viz odkaz
  5. Foto - Restaurace Epopey hotelu v Panské ulici v Praze - tato polévka je jejich specialitou a je moc a moc dobrá. Restaurace nabízí mnoho dalších specialit a doporučujeme ji navštívit.
Polévky

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Dýňová polévka

Recept - Dýňová polévka

Obrázek Polévka z medvědím česnekem

Polévka z medvědím česnekem

Obrázek Hřejivá indická polévka

Hřejivá indická polévka

Obrázek Květáková polévka by Romča

Květáková polévka by Romča

Obrázek Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Mexická polévka s dýní a kuřecím masem

Obrázek Buřtguláš

Buřtguláš

Obrázek Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Obrázek Bramboračka by Romča

Bramboračka by Romča

Obrázek Hříbková polévka

Hříbková polévka

Obrázek Krém z Medvědího česneku by Romča

Krém z Medvědího česneku by Romča

Obrázek Kapustičková zimní polévka by Romča

Kapustičková zimní polévka by Romča

Obrázek Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

TOPlist