Hledat

Kapustičková zimní polévka by Romča

Potřebné přísady:
  • kapustičky
  • cibulku
  • rostlinný olej
  • uzená paprika
  • mořská hrubozrnná sůl
  • grilovací koření
  • domácí vegeta
  • kdo chce přidá shoyu
  • mouka - na zahuštění
  • voda
Postup přípravy:
  1. Cibulku nakrájíme na drobno a v kastrolu osmahneme do zlatova. Brambory i kapustičky oloupeme nakrájíme - někgeré kapustičky nechávám celé, přidáme na cibulku a pár minutek restujeme. Zaprášíme uzenou paprikou chvilečku necháme restovat a mícháme. Zalijeme vodou nebo zeleninovým vývarem a necháme vařit do změknutí. Dochutíme domácí vegetou grilovacím kořením a kdo chce ořidá shoyu. Zahusťuje záklepkou -( mouka+voda ) nebo si můžeme bokem udělat na pánvičce jíšku a zahustit takto.
  2. Dobré chutnání přeji
Polévky
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Čočková polévka by Romča

Čočková polévka by Romča

Obrázek Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Obrázek Zeleninová polévka by Romča

Zeleninová polévka by Romča

Obrázek Kuřecí kaldoun od Petra

Kuřecí kaldoun od Petra

Obrázek Vánoční zelňačka - kyselačka

Vánoční zelňačka - kyselačka

Obrázek Lilková polévka s parmezánem a krutony

Lilková polévka s parmezánem a krutony

Obrázek Smetanová hříbková omáčka by Romča

Smetanová hříbková omáčka by Romča

Obrázek Krém z Medvědího česneku by Romča

Krém z Medvědího česneku by Romča

Obrázek Kulajda bez kopru podle babičky

Kulajda bez kopru podle babičky

Obrázek Bramboračka by Romča

Bramboračka by Romča

Obrázek Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Obrázek Buřtguláš

Buřtguláš

TOPlist