Hledat
Filters

Koprová omáčka - super rychlá

Potřebné přísady:
  • 500g předního hovězího masa
  • 5dl hov.vývaru
  • 60g másla
  • 2 lžíce sekaného kopru-i mražený
  • 2,5dl kysané smetany
  • ocet nebo citron.šťáva
  • cukr
  • sůl
  • hladká mouka
Postup přípravy:
  1. Uvaříme maso-asi 2-2,5 hod. v zakrytém hrnci a vývar si necháme na omáčku.V kastrolu rozehřejeme máslo, zasypeme moukou a za stálého míchání necháme zpěnit až zbělá. Po částech vmícháme vývar osolíme, provaříme asi 20 min.Pak opatrně vmícháme smetanu, dochutíme solí, octem, cukrem.Na závěr vmícháme sekaný kopr a ihned odstavíme a už nevaříme.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Zobrazit detail Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem
Obrázek Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Zobrazit detail Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku
Obrázek Zeleninový salátek s granátovým jablíčkem

Zeleninový salátek s granátovým jablíčkem

Zobrazit detail Zeleninový salátek s granátovým jablíčkem
Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

47
Zobrazit detail Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča
Obrázek Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

Zobrazit detail Zapečená růžičková kapusta
Obrázek Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Zobrazit detail Bramborový závin pečený - Horní Vltavice
Obrázek Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Zobrazit detail Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
TOPlist