Hledat
Filters

Kuře na paprice - fofrovka

Potřebné přísady:
  • 3 ks kuřecích prsíček
  • mléko nebo smetanu
  • olej
  • sůl
  • červená paprika koření
  • 1ks cibule
  • mouka
  • máslo
  • masox
  • těstoviny
Postup přípravy:
  1. Nakrájíme cibulku, omyjeme kuřecí prsíčka a nakrájíme na kostičky nebo nudličky, jak kdo má rád.. Cibulku osmažíme v kastrolu dozlatova a na ni dáme na kostičky nakrájené kuřecí prsíčka a orestujeme také dozlatova. Přidáme červenou papriku cca tři polévkové lžíce, na chvilku stáhneme z ohně a promícháme. Přidáme trošku vody a necháme vařit do změknutí. Já dávám v papiňáku na 20 min. Poté přilijeme třičtvrtě litru mléka a necháme opět provařit. Osolíme, kdo chce přidá masox a zahustíme záklepkou. Máme hotovo, na konci přidáme do hotové omáčky lžíci másla na zjemnění.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Zobrazit detail Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem
Obrázek Kuřecí čína s rýží třech barev

Kuřecí čína s rýží třech barev

53
Zobrazit detail Kuřecí čína s rýží třech barev
Obrázek Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

41
Zobrazit detail Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní
Obrázek Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí

Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí

46
Zobrazit detail Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí
Obrázek Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Zobrazit detail Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
TOPlist