Hledat

Květákové karbanátky se sýrem

Potřebné přísady:
  • malý květák - (nebo polovina většího)
  • 2ks vejce
  • větší hrst ovesných vloček
  • 200g eidam
  • sůl, pepř
  • strouhanka
Postup přípravy:
  1. Květák uvaříme, osolíme a přidáme vejce. Šťouchadlem na brambory květák našťoucháme. Přidáme hrst vloček a nastrouhaný eidam. Teď přidáme strouhanku, množství takové, aby nám vznikla řidší hmota ze které jdou rukama tvarovat kuličky, které obalíme ve strouhance a splácneme do placiček. Pečeme v pánvi na oleji, podáváme s bramborem či bramborovou kaší.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Knedlíky s uzeným masem nebo uzeninou od Vali

Knedlíky s uzeným masem nebo uzeninou od Vali

Obrázek Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Obrázek Cannelloni se špenátem a ricottou

Cannelloni se špenátem a ricottou

Obrázek Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Obrázek Pizza s kváskem Lievito Madre

Pizza s kváskem Lievito Madre

Obrázek Houbový guláš s petržekou - Strašín

Houbový guláš s petržekou - Strašín

Obrázek Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Obrázek Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Obrázek Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Obrázek Recept - Obalená kuřecí křidélka a rýže

Recept - Obalená kuřecí křidélka a rýže

Obrázek Tradiční vepřová pečeně

Tradiční vepřová pečeně

Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

TOPlist