Hledat

Langoše

Potřebné přísady:
  • 250g hladké mouky
  • sůl
  • 1kostička droždí
  • 200ml vlažného mléka
  • 1PL oleje
Postup přípravy:
  1. Těsto necháme nakynout, pak vykrajujeme lžící a rozválíme na tenkou placku. Smažíme na oleji. Hotové namažeme kečupem, do kterého jsme přidali nastrouhaný česnek, posypeme strouhaným sýrem. Můžeme také udělat sladkou variantu, namažeme marmeládou nebo povidly.
  2. Dobrou chuť Veronika Kadlecová
Ostatní

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vobyčejná polifka

Vobyčejná polifka

Obrázek Slané řezy dvou barev

Slané řezy dvou barev

Obrázek Dort půlitr - fotopostup

Dort půlitr - fotopostup

Obrázek Pošírovaná hruška s karamelem

Pošírovaná hruška s karamelem

Obrázek Šunková rolka s křenem

Šunková rolka s křenem

Obrázek Domácí máslo - živočišné

Domácí máslo - živočišné

Obrázek Knedlík vařený v páře

Knedlík vařený v páře

Obrázek Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Obrázek Bulky s medvědím česnekem

Bulky s medvědím česnekem

Obrázek Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Obrázek Jablečné lívance

Jablečné lívance

Obrázek Domácí lučina

Domácí lučina

TOPlist