Hledat

Langoše

Potřebné přísady:
  • 250g hladké mouky
  • sůl
  • 1kostička droždí
  • 200ml vlažného mléka
  • 1PL oleje
Postup přípravy:
  1. Těsto necháme nakynout, pak vykrajujeme lžící a rozválíme na tenkou placku. Smažíme na oleji. Hotové namažeme kečupem, do kterého jsme přidali nastrouhaný česnek, posypeme strouhaným sýrem. Můžeme také udělat sladkou variantu, namažeme marmeládou nebo povidly.
  2. Dobrou chuť Veronika Kadlecová
Ostatní

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Filetovaný pomeranč

Filetovaný pomeranč

Obrázek  Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Obrázek Lucinčin nakládaný hermelín

Lucinčin nakládaný hermelín

Obrázek Cheesecake z domácího smetanového krému

Cheesecake z domácího smetanového krému

Obrázek Jogurtové koblížky od Stáni

Jogurtové koblížky od Stáni

Obrázek Vařte levně, vařte s Láďou Hruškou!

Vařte levně, vařte s Láďou Hruškou!

Obrázek Kynuty houskový knedlík od Jany

Kynuty houskový knedlík od Jany

Obrázek Mátový sirup - nevařený

Mátový sirup - nevařený

Obrázek Trdelník podle původní receptury

Trdelník podle původní receptury

Obrázek Velikonoční hrudka - Syrec

Velikonoční hrudka - Syrec

Obrázek Pusinky pro pejsky

Pusinky pro pejsky

Obrázek Třešňová marmeláda s meduňkou

Třešňová marmeláda s meduňkou

TOPlist