Hledat

Losos na medu

Potřebné přísady:
  • Filet lososa s kůží nebo bez (množství podle potřeb strávníků)
  • med
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • kopr (nebo sezam, ideálně směs bílého a černého)
Postup přípravy:
  1. Troubu si rozpálíme na 180°C (horkovzduch na 160°C).
  2. Lososa omyjeme, osušíme a naporcujeme. Každý plátek lehce osolíme a opepříme.  V misce smícháme trochu medu s kapkou oleje, směsí potřeme jednotlivé plátky a posypeme je nadrobno nasekaným koprem / sezamem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Obrázek Jogurtové lívance

Jogurtové lívance

Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Obrázek Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Obrázek Vepřová roláda

Vepřová roláda

Obrázek Buchtičky s krémem od Lucky

Buchtičky s krémem od Lucky

Obrázek Nadýchané bramborové lívance

Nadýchané bramborové lívance

Obrázek Játra na cibulce

Játra na cibulce

Obrázek Tvarohové knedlíky - s jablky

Tvarohové knedlíky - s jablky

Obrázek Vepřová pečeně na zázvoru

Vepřová pečeně na zázvoru

Obrázek Dýňové rizoto by Romča

Dýňové rizoto by Romča

Obrázek Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

TOPlist