Hledat

Losos na medu

Potřebné přísady:
  • Filet lososa s kůží nebo bez (množství podle potřeb strávníků)
  • med
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • kopr (nebo sezam, ideálně směs bílého a černého)
Postup přípravy:
  1. Troubu si rozpálíme na 180°C (horkovzduch na 160°C).
  2. Lososa omyjeme, osušíme a naporcujeme. Každý plátek lehce osolíme a opepříme.  V misce smícháme trochu medu s kapkou oleje, směsí potřeme jednotlivé plátky a posypeme je nadrobno nasekaným koprem / sezamem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Španělský ptáček

Španělský ptáček

Obrázek Vepřové vindaloo

Vepřové vindaloo

Obrázek Svíčková omáčka s houskovým knedlíčkem podle Martiny

Svíčková omáčka s houskovým knedlíčkem podle Martiny

Obrázek Cannelloni se špenátem a ricottou

Cannelloni se špenátem a ricottou

Obrázek Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Obrázek Francouzské brambory

Francouzské brambory

Obrázek Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Obrázek Ovocné tvarohové knedlíky

Ovocné tvarohové knedlíky

Obrázek Letní brambory s cuketou - Hartmanice

Letní brambory s cuketou - Hartmanice

Obrázek Kuřecí špenátová roláda s celerovými hranolky - dietní

Kuřecí špenátová roláda s celerovými hranolky - dietní

Obrázek Tvarohové knedlíky - s jablky

Tvarohové knedlíky - s jablky

TOPlist