Hledat

Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Potřebné přísady:
  • sádlo
  • vepřový bůček
  • uzené maso
  • cibule
  • voda
  • zelí bílé
  • 3 lžičky sladké papriky
  • půl lžičky pálivé papriky
  • půl lžičky pepře
  • 2 lžičky soli
  • bobkový list
  • 3 kuličky nového koření
  • jíška
  • 0,2l smetany
Postup přípravy:
  1. Přímo v nádobě osmahnu na kousku domácího sádla vepřový bůček a kousky uzeného spolu s cibulí do zatažení a barvičky. Přidám vodu, zelí i s vodou, 3 lžičky sladké papriky, půl lžičky pálivé papriky, půl lžičky pepře, 2 lžičky soli, list z bobku a 3 kuldy Nového koření. Loudám 2h HIGH. Pak přidám rozředěnou jíšku a loudám 1h HIGH. Půl hoďky před koncem zaliji 0,2l smetany … a čekám na šťastný konec! Zdobím čímkoli. V mém případku kapie, pažitka a medvědí česnek. Je to fakt mňááám.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Květákové karbanátky se sýrem

Květákové karbanátky se sýrem

Obrázek Noky s tvarohem

Noky s tvarohem

Obrázek Placky z kysaného zelí

Placky z kysaného zelí

Obrázek Kuřecí mini řízečky

Kuřecí mini řízečky

Obrázek Masové kuličky v rajské omáčce

Masové kuličky v rajské omáčce

Obrázek Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Obrázek Boloňské ragú s těstovinami

Boloňské ragú s těstovinami

Obrázek Tvarohové knedlíky - s jablky

Tvarohové knedlíky - s jablky

Obrázek Cuketová buchta s čabajkou a slaninou - rychlovka

Cuketová buchta s čabajkou a slaninou - rychlovka

Obrázek Vepřové maso pečené ve smetaně

Vepřové maso pečené ve smetaně

Obrázek Pštrosí vejce

Pštrosí vejce

Obrázek Lokše by Romča

Lokše by Romča

TOPlist