Hledat
Filters

Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Potřebné přísady:
  • sádlo
  • vepřový bůček
  • uzené maso
  • cibule
  • voda
  • zelí bílé
  • 3 lžičky sladké papriky
  • půl lžičky pálivé papriky
  • půl lžičky pepře
  • 2 lžičky soli
  • bobkový list
  • 3 kuličky nového koření
  • jíška
  • 0,2l smetany
Postup přípravy:
  1. Přímo v nádobě osmahnu na kousku domácího sádla vepřový bůček a kousky uzeného spolu s cibulí do zatažení a barvičky. Přidám vodu, zelí i s vodou, 3 lžičky sladké papriky, půl lžičky pálivé papriky, půl lžičky pepře, 2 lžičky soli, list z bobku a 3 kuldy Nového koření. Loudám 2h HIGH. Pak přidám rozředěnou jíšku a loudám 1h HIGH. Půl hoďky před koncem zaliji 0,2l smetany … a čekám na šťastný konec! Zdobím čímkoli. V mém případku kapie, pažitka a medvědí česnek. Je to fakt mňááám.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Barevná sekaná s hlívou ústřičnou

Barevná sekaná s hlívou ústřičnou

Zobrazit detail Barevná sekaná s hlívou ústřičnou
Obrázek Recept - Gnocchi s lososem, špenátem a sýrovou omáčkou

Recept - Gnocchi s lososem, špenátem a sýrovou omáčkou

41
Zobrazit detail Recept - Gnocchi s lososem, špenátem a sýrovou omáčkou
Obrázek Kráľovská plnená morčacia rolka od Sveta železníc

Kráľovská plnená morčacia rolka od Sveta železníc

11
Zobrazit detail Kráľovská plnená morčacia rolka od Sveta železníc
Obrázek Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

Zobrazit detail Zapečená růžičková kapusta
Obrázek Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Bramborový závin pečený - Horní Vltavice

Zobrazit detail Bramborový závin pečený - Horní Vltavice
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
TOPlist