Hledat

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Potřebné přísady:
  • 5-6ks menšej mrkvy
  • 1ks petržlen
  • Kúsok zázvoru (podľa chuti)
  • Kokosový olej
  • Himalájska soľ
  • Kurkuma
  • garam masala
  • 1 ks menší fenikel
Postup přípravy:
  1. Klasická mrkvová krémová s chrumkavým feniklom. V chladných dňoch určite zahreje a poteší…
  2. Fenikel si nakrájajte, pridajte koreniny, soľ, kokosový olej,premiešajte na plechu a dajte piecť na 200 stupňov cca. 35 min.
  3. Mrkvu a petržlen orestujte, pridajte zázvor, zalejte vodou a povarte. Vymixujte na jemný krém, osolte, po prípade zjemnite kokosovým mliekom. Podávajte s chrumkavým, pečeným feniklom
  4. Dobrú chuť… ;)))
Veganské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek HurmiKaki puding

HurmiKaki puding

Obrázek Špaldové kernotto s uzeným tofu

Špaldové kernotto s uzeným tofu

Obrázek Jablečný horký nápoj by Romča

Jablečný horký nápoj by Romča

Obrázek Úžasný veganský guláš

Úžasný veganský guláš

Obrázek Omáčka z cizrny alá svíčková

Omáčka z cizrny alá svíčková

Obrázek Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Obrázek Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Obrázek Kapustová polévka by Romča

Kapustová polévka by Romča

Obrázek Ázijska zeleninová polievka

Ázijska zeleninová polievka

Obrázek Indická krémová polévka (vegan)

Indická krémová polévka (vegan)

Obrázek Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Obrázek Hnedá basmati ryža - risotto

Hnedá basmati ryža - risotto

TOPlist