Hledat

Nejrychlejší bublanina

Potřebné přísady:
  • polohrubá mouka 2 sklenice
  • 2 sklenice
cukr krystal (nebo moučkový cukr - dodá jemnost)
  • 1/2 sklenice
rostlinný olej
  • 2 vejce
  • mléko 3/4 sklenice
  • vanilkový pudink (v prášku - nevařit)
  • 1 prášek do pečiva
  • 1/2 balíček
Broskve, jahody…co kdo má rád
Postup přípravy:
  1. Smícháme polohrubou mouku, cukr, olej, vajíčka, mléko, pudink(v prášku) a vanilkový cukr.
Nakonec přidáme prášek do pečiva. Všechno pořádně zamícháme a vlijeme buďto na vymazaný plech, nebo na pečící papír. Broskve nakrájíme na měsíčky a ty dáme na těsto na plechu. Plech dáme do trouby na 160°C na cca 30 minut. Buchta je jednoduchá a rychle mizí z plechu.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tradiční české koláčky od Věrušky

Tradiční české koláčky od Věrušky

Obrázek Čokoládová trojka - nepečený chlebíček - a nejen to

Čokoládová trojka - nepečený chlebíček - a nejen to

Obrázek Nepečený belgický dort- jednoduchý a levný

Nepečený belgický dort- jednoduchý a levný

Obrázek Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Obrázek Humming bird cake - dort kolibřík

Humming bird cake - dort kolibřík

Obrázek Žloutkové věnečky

Žloutkové věnečky

Obrázek Domácí větrníky

Domácí větrníky

Obrázek Švestkový koláč s mákem a tvarohem

Švestkový koláč s mákem a tvarohem

Obrázek Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Obrázek Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Obrázek Perníkový dort

Perníkový dort

Obrázek Pudinková buchta s broskvemi a šlehačkou

Pudinková buchta s broskvemi a šlehačkou

TOPlist