Hledat

Nejrychlejší bublanina

Potřebné přísady:
  • polohrubá mouka 2 sklenice
  • 2 sklenice
cukr krystal (nebo moučkový cukr - dodá jemnost)
  • 1/2 sklenice
rostlinný olej
  • 2 vejce
  • mléko 3/4 sklenice
  • vanilkový pudink (v prášku - nevařit)
  • 1 prášek do pečiva
  • 1/2 balíček
Broskve, jahody…co kdo má rád
Postup přípravy:
  1. Smícháme polohrubou mouku, cukr, olej, vajíčka, mléko, pudink(v prášku) a vanilkový cukr.
Nakonec přidáme prášek do pečiva. Všechno pořádně zamícháme a vlijeme buďto na vymazaný plech, nebo na pečící papír. Broskve nakrájíme na měsíčky a ty dáme na těsto na plechu. Plech dáme do trouby na 160°C na cca 30 minut. Buchta je jednoduchá a rychle mizí z plechu.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Torta mirtilli e lamponi con ganache di cioccolato bianco

Torta mirtilli e lamponi con ganache di cioccolato bianco

Obrázek Homerovo kolo

Homerovo kolo

Obrázek Kefírová buchta - hrníčková

Kefírová buchta - hrníčková

Obrázek Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

Obrázek Tartaletky s tvarohovým krémem a ovocem

Tartaletky s tvarohovým krémem a ovocem

Obrázek Třené mandlové buchty  - recept z roku 1935

Třené mandlové buchty - recept z roku 1935

Obrázek Rychlé řezy

Rychlé řezy

Obrázek Bábovka s perníkem

Bábovka s perníkem

Obrázek Citronovo-tvarohová buchta

Citronovo-tvarohová buchta

Obrázek Kefírovka

Kefírovka

Obrázek Broskvová hrníčková buchta

Broskvová hrníčková buchta

Obrázek Koláčky z převalovaného  plundrového těsta

Koláčky z převalovaného plundrového těsta

TOPlist