Hledat

Omáčka z cizrny alá svíčková

Potřebné přísady:
  • cizrna- naklíčená
  • olej
  • mrkev
  • celer
  • petžel
  • sůl
  • pepř
  • zeleninový bujon
  • bobkový list
  • tymián
  • nové koření
  • 400 ml vody
  • sojová smetana
  • mouka
Postup přípravy:
  1. Naklíčenou cizrnu uvaříme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nastrouhanou korenovku - mrkev, celer, petržel, sůl, pepř, zel.bujon, bobkový list, tymián a nové koření. Zalijeme 400ml vody a dusíme do měkká. Vyndáme bobk.list a nové koření. V mixéru promícháme sójovou smetanu s moukou, přidáme zeleninu, půlku cizrny, do hladká rozmixujeme a provaříme. Přidáme zbytek cirzny, prohřejeme a dochutíme hořčici, případně dosolíme.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablková ovsená kaša aj pre najmenších

Jablková ovsená kaša aj pre najmenších

Obrázek  Burger-dobrožrút

Burger-dobrožrút

Obrázek Pomarančovo-mrkvový koláč

Pomarančovo-mrkvový koláč

Obrázek Hnedá basmati ryža - risotto

Hnedá basmati ryža - risotto

Obrázek HurmiKaki puding

HurmiKaki puding

Obrázek Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Obrázek Dobrožrožrútský drink

Dobrožrožrútský drink

Obrázek Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Obrázek Quinoa-cvikla risotto

Quinoa-cvikla risotto

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Tempeh na žampionech podle De LI

Tempeh na žampionech podle De LI

Obrázek Perník bez vajec s jablky - (vegan)

Perník bez vajec s jablky - (vegan)

TOPlist