Hledat

Panýr indický sýr - by Romča

Potřebné přísady:
  • 2,5 litru mléka - ( lze využít i zdrclé)
  • sůl
  • šťáva ze třech citronů
Postup přípravy:
  1. Mléko přivedeme k varu a do vařícího mléka nalijeme šťávu z citrónů. To děláme z důvodu, aby se nám mléko vysráželo a vznikla nám sraženina z kousky a nažloutlá syrovátka. Přelijeme přes plátno, já používám silonku je to parádní cedníček nejen na sýr a tvaroh ale také na rostlinná mléka a nechám pořádně vykapat. srážet se dá i octem a podobně ale právě citron dodává lahodnou chuť tomuto sýru.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Treska ... bez majonézy, bez ryby

Treska ... bez majonézy, bez ryby

Obrázek Sekaná ze soji by Romča

Sekaná ze soji by Romča

Obrázek Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

Obrázek Mrkvový koláč by Romča

Mrkvový koláč by Romča

Obrázek Jarní vegetariánský kastrůlek

Jarní vegetariánský kastrůlek

Obrázek Zdravé mlsáníčko

Zdravé mlsáníčko

Obrázek Nepečený malinový dort s oříšky

Nepečený malinový dort s oříšky

Obrázek Vegetariánska smotana

Vegetariánska smotana

Obrázek Horké ovoce

Horké ovoce

Obrázek Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Obrázek Dobrožrútsky ,,Dhal,,

Dobrožrútsky ,,Dhal,,

Obrázek Fazolový hummus

Fazolový hummus

TOPlist