Hledat

Panýr indický sýr - by Romča

Potřebné přísady:
  • 2,5 litru mléka - ( lze využít i zdrclé)
  • sůl
  • šťáva ze třech citronů
Postup přípravy:
  1. Mléko přivedeme k varu a do vařícího mléka nalijeme šťávu z citrónů. To děláme z důvodu, aby se nám mléko vysráželo a vznikla nám sraženina z kousky a nažloutlá syrovátka. Přelijeme přes plátno, já používám silonku je to parádní cedníček nejen na sýr a tvaroh ale také na rostlinná mléka a nechám pořádně vykapat. srážet se dá i octem a podobně ale právě citron dodává lahodnou chuť tomuto sýru.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Ananasová kolečka v listovém těstě - superrychlé

Ananasová kolečka v listovém těstě - superrychlé

Obrázek Mish - mash by Romča

Mish - mash by Romča

Obrázek Směs alá De Li

Směs alá De Li

Obrázek Ranní pohanka

Ranní pohanka

Obrázek Těstovinový salát by Romča

Těstovinový salát by Romča

Obrázek Dýňový tataráček s bramborovými chipsy

Dýňový tataráček s bramborovými chipsy

Obrázek Bramborová roláda s uzeným tofu

Bramborová roláda s uzeným tofu

Obrázek Pomazánky z červené řepy

Pomazánky z červené řepy

Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Obrázek Mushroom Tikka Masala

Mushroom Tikka Masala

Obrázek Seitan - vege maso - základní recept + zeleninový vývar

Seitan - vege maso - základní recept + zeleninový vývar

Obrázek Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

TOPlist