Hledat

Panýr indický sýr - by Romča

Potřebné přísady:
  • 2,5 litru mléka - ( lze využít i zdrclé)
  • sůl
  • šťáva ze třech citronů
Postup přípravy:
  1. Mléko přivedeme k varu a do vařícího mléka nalijeme šťávu z citrónů. To děláme z důvodu, aby se nám mléko vysráželo a vznikla nám sraženina z kousky a nažloutlá syrovátka. Přelijeme přes plátno, já používám silonku je to parádní cedníček nejen na sýr a tvaroh ale také na rostlinná mléka a nechám pořádně vykapat. srážet se dá i octem a podobně ale právě citron dodává lahodnou chuť tomuto sýru.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Cuketový gulášek

Cuketový gulášek

Obrázek Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Obrázek Bulgur se zeleninou

Bulgur se zeleninou

Obrázek Mrkvový koláč by Romča

Mrkvový koláč by Romča

Obrázek Karob - zkuste něco jiného než kakao

Karob - zkuste něco jiného než kakao

Obrázek Recept - Raw krekry

Recept - Raw krekry

Obrázek Gluten free hrachoburgry

Gluten free hrachoburgry

Obrázek Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Obrázek Kari špagety s cizrnou a kokosovým mlékem

Kari špagety s cizrnou a kokosovým mlékem

Obrázek Karamelizované tofu

Karamelizované tofu

Obrázek Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Obrázek Dýňový tataráček s bramborovými chipsy

Dýňový tataráček s bramborovými chipsy

TOPlist