Hledat

Plecko pečené na španělský způsob

Potřebné přísady:
  • 2kg plec v celku
  • šťáva ze 2 citronů
  • 8 stroužků česneku
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička papriky
  • 3 lžíce oleje
  • 300ml na podlití vody/vývaru
Postup přípravy:
  1. Toto masíčko se pomaloučku peče 5 hodin,ale jeho chuť opravdu stojí za to.
  2. Plec omyjeme, osušíme, prosolíme a potřeme ingred. Dáme uležet na 12 hodin, pečeme pomaličku 5 hod. 
Po upečení dáme maso odpočinout ještě před podáváním 30 minut. 
Přidáváme s opékaným bramborem, zeleninovým salátem.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Cheeseburger

Cheeseburger

Obrázek Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Obrázek Risotto Parmigiano - Italské rizoto

Risotto Parmigiano - Italské rizoto

Obrázek Špenátová roláda

Špenátová roláda

Obrázek Žampionový quiche

Žampionový quiche

Obrázek Znojemská hovězí pečeně

Znojemská hovězí pečeně

Obrázek Vaječná omáčka

Vaječná omáčka

Obrázek Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Obrázek Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Obrázek Vývarová čočka na kyselo

Vývarová čočka na kyselo

Obrázek Svíčková omáčka s houskovým knedlíčkem podle Martiny

Svíčková omáčka s houskovým knedlíčkem podle Martiny

Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

TOPlist