Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Plecko pečené na španělský způsob

Potřebné přísady:
  • 2kg plec v celku
  • šťáva ze 2 citronů
  • 8 stroužků česneku
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička papriky
  • 3 lžíce oleje
  • 300ml na podlití vody/vývaru
Postup přípravy:
  1. Toto masíčko se pomaloučku peče 5 hodin,ale jeho chuť opravdu stojí za to.
  2. Plec omyjeme, osušíme, prosolíme a potřeme ingred. Dáme uležet na 12 hodin, pečeme pomaličku 5 hod. 
Po upečení dáme maso odpočinout ještě před podáváním 30 minut. 
Přidáváme s opékaným bramborem, zeleninovým salátem.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Risotto Parmigiano - Italské rizoto

Risotto Parmigiano - Italské rizoto

Obrázek Smažený celer s celerovou kaší

Smažený celer s celerovou kaší

Obrázek Holandský řízek s bramborovou kaší

Holandský řízek s bramborovou kaší

Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Obrázek Keto nízkosacharidová polévka

Keto nízkosacharidová polévka

Obrázek Rychlý dobrý švestkový koláč se švestkami

Rychlý dobrý švestkový koláč se švestkami

Obrázek Langoše se sýrem, smetanou a česnekem

Langoše se sýrem, smetanou a česnekem

TOPlist