Hledat

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Potřebné přísady:
  • 400ml kysaného podmáslí
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kávové lžičky soli
  • 400g celozrnné pšeničné mouky
  • 200g žitné chlebové mouky
  • 2 lžičky kmínu
  • 1 kávová lžička cukru
  • 1 kávová lžička sušeného droždí
Postup přípravy:
  1. Uvedené suroviny vložíme do pekárny jako první dáváme tekuté ingredience. Sůl dáváme až na mouku na jednu stranu a droždí s cukrem na stranu opačnou. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
  2. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
Pečivo
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Houstičky podle Haničky

Houstičky podle Haničky

Obrázek Kváskový chléb

Kváskový chléb

Obrázek Chléb konzumní

Chléb konzumní

Obrázek Citronové řezy

Citronové řezy

Obrázek Kynutí motýlci

Kynutí motýlci

Obrázek Mazance podle paní Jany

Mazance podle paní Jany

Obrázek Focaccia

Focaccia

Obrázek Domácí chléb ze špaldové mouky podle paní Jany

Domácí chléb ze špaldové mouky podle paní Jany

Obrázek Vynikající karásky od Staňky

Vynikající karásky od Staňky

Obrázek Chleba podle Evičky

Chleba podle Evičky

Obrázek Špaldovo-žitný chléb s vlašskými ořechy

Špaldovo-žitný chléb s vlašskými ořechy

Obrázek Chléb z droždí

Chléb z droždí

TOPlist