Hledat

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Potřebné přísady:
  • 400ml kysaného podmáslí
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kávové lžičky soli
  • 400g celozrnné pšeničné mouky
  • 200g žitné chlebové mouky
  • 2 lžičky kmínu
  • 1 kávová lžička cukru
  • 1 kávová lžička sušeného droždí
Postup přípravy:
  1. Uvedené suroviny vložíme do pekárny jako první dáváme tekuté ingredience. Sůl dáváme až na mouku na jednu stranu a droždí s cukrem na stranu opačnou. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
  2. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
Pečivo
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Banketky od Cinie

Banketky od Cinie

Obrázek Česnekové trojhránky

Česnekové trojhránky

Obrázek Sladký loupák (makovka)

Sladký loupák (makovka)

Obrázek Rychlý chléb podle Petry

Rychlý chléb podle Petry

Obrázek Vynikající karásky od Staňky

Vynikající karásky od Staňky

Obrázek Ovocný suchárek

Ovocný suchárek

Obrázek Levný chléb od Ládi Hrušky - za 12 kaček super chleba

Levný chléb od Ládi Hrušky - za 12 kaček super chleba

Obrázek Burgrové houstičky s přidáním  Lievito Madre

Burgrové houstičky s přidáním Lievito Madre

Obrázek Špaldové houstičky

Špaldové houstičky

Obrázek Cheesecake s jahodami

Cheesecake s jahodami

Obrázek Tvarohové rohlíky s práškem do pečiva by Romča

Tvarohové rohlíky s práškem do pečiva by Romča

Obrázek Copánky plněné krémem

Copánky plněné krémem

TOPlist