Hledat

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Potřebné přísady:
  • 400ml kysaného podmáslí
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kávové lžičky soli
  • 400g celozrnné pšeničné mouky
  • 200g žitné chlebové mouky
  • 2 lžičky kmínu
  • 1 kávová lžička cukru
  • 1 kávová lžička sušeného droždí
Postup přípravy:
  1. Uvedené suroviny vložíme do pekárny jako první dáváme tekuté ingredience. Sůl dáváme až na mouku na jednu stranu a droždí s cukrem na stranu opačnou. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
  2. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
Pečivo
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Sladké bochánky

Sladké bochánky

Obrázek Pletený chléb s nutelou

Pletený chléb s nutelou

Obrázek Sladký loupák (makovka)

Sladký loupák (makovka)

Obrázek Chléb konzumní

Chléb konzumní

Obrázek Domácí chlebík podle Anetky

Domácí chlebík podle Anetky

Obrázek Chléb z droždí

Chléb z droždí

Obrázek Domácí rohlíčky od Michaely

Domácí rohlíčky od Michaely

Obrázek Tatarkové žemličky

Tatarkové žemličky

Obrázek Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Obrázek Základní startovací chléb pro nováčky

Základní startovací chléb pro nováčky

Obrázek Křečové žíly podle Hanky

Křečové žíly podle Hanky

Obrázek Nadýchané bylinkové houstičky

Nadýchané bylinkové houstičky

TOPlist