Hledat

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Potřebné přísady:
  • 400ml kysaného podmáslí
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kávové lžičky soli
  • 400g celozrnné pšeničné mouky
  • 200g žitné chlebové mouky
  • 2 lžičky kmínu
  • 1 kávová lžička cukru
  • 1 kávová lžička sušeného droždí
Postup přípravy:
  1. Uvedené suroviny vložíme do pekárny jako první dáváme tekuté ingredience. Sůl dáváme až na mouku na jednu stranu a droždí s cukrem na stranu opačnou. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
  2. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
Pečivo
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vynikající karásky od Staňky

Vynikající karásky od Staňky

Obrázek Mazanec podle Věrky

Mazanec podle Věrky

Obrázek Bílé pšeničné pečivo

Bílé pšeničné pečivo

Obrázek Jidáše

Jidáše

Obrázek Špaldovo-žitný chléb s vlašskými ořechy

Špaldovo-žitný chléb s vlašskými ořechy

Obrázek Kváskový chléb

Kváskový chléb

Obrázek Rohlíky podle Haničky

Rohlíky podle Haničky

Obrázek Burgrové houstičky s přidáním  Lievito Madre

Burgrové houstičky s přidáním Lievito Madre

Obrázek Pražské koláče

Pražské koláče

Obrázek Pudingové záviny

Pudingové záviny

Obrázek Česnekové trojhránky

Česnekové trojhránky

Obrázek Ptáčci z loupákového těsta

Ptáčci z loupákového těsta

TOPlist