Hledat

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Potešte svoje polovičky touto valentínskou mňamkou

Potřebné přísady:

*Na knedličky **

  • 150g polenty
  • 500ml vody
  • 3PL kokosový cukor
  • 3PL kokosový olej
    *Na kokosovú polevu **
  • 400ml kokosového mlieka
  • 1 vanilkový struk
  • 5 PL kokosového nektáru
Postup přípravy:

Knedličky

  1. Vodu vylejte do hrnca apridajte olej a cukor. Privedte do varu a postupne vmiešajte polentu, 2 minúty miešajte. Znížte teplotu, 10 minút varte. Nechajte vychladnúť a pomocou potravinárskej fólie vytvarujte valčeky alebo guľky a nechajte stuhnúť v chladničke.

Na kokosovú polevu

  1. Všetko spolu zmiešajte a chvíľu pomixujte v mixéri aodložte na 1h do chladničky.
  2. Na dekoráciu sme použili lesné ovocie rozmixované s banánom s kokosovým nektárom.
  3. Romantická abstraktná kresba na tanieri
  4. Dobré žrútstvo
Veganské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Obrázek Jablečný horký nápoj by Romča

Jablečný horký nápoj by Romča

Obrázek Kokosové veganské sušenky

Kokosové veganské sušenky

Obrázek Hnedá basmati ryža - risotto

Hnedá basmati ryža - risotto

Obrázek HurmiKaki puding

HurmiKaki puding

Obrázek  Burger-dobrožrút

Burger-dobrožrút

Obrázek Cviknies s datlovou pastou

Cviknies s datlovou pastou

Obrázek Čína ze sojových kostek - vegan

Čína ze sojových kostek - vegan

Obrázek Rodinný makovník s karobom

Rodinný makovník s karobom

Obrázek Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

Obrázek Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Obrázek Úžasný veganský guláš

Úžasný veganský guláš

TOPlist