Hledat

Pošírovaná hruška s karamelem

Potřebné přísady:
  • hrušky
  • červené víno
  • čokoláda
  • máslo
  • karamel
Postup přípravy:
  1. Hrušky oloupeme a necháme madlo ve formě stopky. Vložíme do vína a na mírném plameni vaříme 10 - 15 min do měkka. Karamel už umíte tak akorát ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s troškou másla. Je na to výborné portské, ale u mě nebylo. Tak jsem použil svou oblíbenou značku „Chateau de PLAST” 2 litry za 60 kaček. To je ale potřeba řádně dochutit jako na svařák, protože jsem ho ochutnal a normálně se mi chodidlo sevřelo v pěst jak to bylo kyselý.
  2. Dá se říct, že je to taková snídaně šampiónů .
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Slané řezy dvou barev

Slané řezy dvou barev

Recept - Francouzská paštika

Obrázek Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

Obrázek Jablečná povidla pečená v troubě

Jablečná povidla pečená v troubě

Obrázek Mátový sirup - nevařený

Mátový sirup - nevařený

Obrázek Smetanovo-pikaová zmrzlina

Smetanovo-pikaová zmrzlina

Obrázek Máslo s medvědím česnekem by Romča

Máslo s medvědím česnekem by Romča

Obrázek Jablečné lívance

Jablečné lívance

Obrázek Jahodová marmeláda od Renatky

Jahodová marmeláda od Renatky

Obrázek Povidla pečená v troubě

Povidla pečená v troubě

Obrázek Cheesecake z domácího smetanového krému

Cheesecake z domácího smetanového krému

Obrázek Zapletený mazanec by Romča

Zapletený mazanec by Romča

TOPlist