Hledat

Pošírovaná hruška s karamelem

Potřebné přísady:
  • hrušky
  • červené víno
  • čokoláda
  • máslo
  • karamel
Postup přípravy:
  1. Hrušky oloupeme a necháme madlo ve formě stopky. Vložíme do vína a na mírném plameni vaříme 10 - 15 min do měkka. Karamel už umíte tak akorát ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s troškou másla. Je na to výborné portské, ale u mě nebylo. Tak jsem použil svou oblíbenou značku „Chateau de PLAST” 2 litry za 60 kaček. To je ale potřeba řádně dochutit jako na svařák, protože jsem ho ochutnal a normálně se mi chodidlo sevřelo v pěst jak to bylo kyselý.
  2. Dá se říct, že je to taková snídaně šampiónů .
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí knedlík z mikrovlnky

Domácí knedlík z mikrovlnky

Obrázek Domácí tortily by Romča

Domácí tortily by Romča

Obrázek Pečená cizrna

Pečená cizrna

Obrázek Ovesné banánové sušenky

Ovesné banánové sušenky

Obrázek Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Obrázek Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

Obrázek Košík na vajíčka aneb konec rozbitým vejcím

Košík na vajíčka aneb konec rozbitým vejcím

Obrázek Domácí lesk na rty by Romča

Domácí lesk na rty by Romča

Obrázek Domácí lučina

Domácí lučina

Obrázek Klobáskové koláčky

Klobáskové koláčky

Obrázek Coleslaw

Coleslaw

Obrázek Skořicoví šneci by Romča

Skořicoví šneci by Romča

TOPlist