Hledat

Pošírovaná hruška s karamelem

Potřebné přísady:
  • hrušky
  • červené víno
  • čokoláda
  • máslo
  • karamel
Postup přípravy:
  1. Hrušky oloupeme a necháme madlo ve formě stopky. Vložíme do vína a na mírném plameni vaříme 10 - 15 min do měkka. Karamel už umíte tak akorát ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s troškou másla. Je na to výborné portské, ale u mě nebylo. Tak jsem použil svou oblíbenou značku „Chateau de PLAST” 2 litry za 60 kaček. To je ale potřeba řádně dochutit jako na svařák, protože jsem ho ochutnal a normálně se mi chodidlo sevřelo v pěst jak to bylo kyselý.
  2. Dá se říct, že je to taková snídaně šampiónů .
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Obrázek Domácí smetánek

Domácí smetánek

Obrázek Velikonoční hrudka - Syrec

Velikonoční hrudka - Syrec

Obrázek Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Obrázek Domácí přírodní sýr

Domácí přírodní sýr

Obrázek Brokolicové špalíčky z trouby

Brokolicové špalíčky z trouby

Obrázek Vařte levně, vařte s Láďou Hruškou!

Vařte levně, vařte s Láďou Hruškou!

Obrázek Zavařené okurky od Hanky

Zavařené okurky od Hanky

Obrázek Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Obrázek Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

Obrázek Domácí těstoviny by Romča

Domácí těstoviny by Romča

Obrázek Sirup z meduňky

Sirup z meduňky

TOPlist