Hledat

Pošírovaná hruška s karamelem

Potřebné přísady:
  • hrušky
  • červené víno
  • čokoláda
  • máslo
  • karamel
Postup přípravy:
  1. Hrušky oloupeme a necháme madlo ve formě stopky. Vložíme do vína a na mírném plameni vaříme 10 - 15 min do měkka. Karamel už umíte tak akorát ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s troškou másla. Je na to výborné portské, ale u mě nebylo. Tak jsem použil svou oblíbenou značku „Chateau de PLAST” 2 litry za 60 kaček. To je ale potřeba řádně dochutit jako na svařák, protože jsem ho ochutnal a normálně se mi chodidlo sevřelo v pěst jak to bylo kyselý.
  2. Dá se říct, že je to taková snídaně šampiónů .
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Dýňová omáčka k těstovinám

Dýňová omáčka k těstovinám

Obrázek Guacamole

Guacamole

Obrázek Pizza těsto by Romča

Pizza těsto by Romča

Obrázek Tříbarevné jednohubky

Tříbarevné jednohubky

Obrázek Šunková rolka s křenem

Šunková rolka s křenem

Obrázek Rybičková pomazánka zase jinak

Rybičková pomazánka zase jinak

Obrázek Žemlovka s jablby a meruňkovým šmakounem

Žemlovka s jablby a meruňkovým šmakounem

Obrázek Zmrzlina z banánu

Zmrzlina z banánu

Obrázek Sýrové krekry

Sýrové krekry

Obrázek Brokolicové špalíčky z trouby

Brokolicové špalíčky z trouby

Obrázek Dort půlitr - fotopostup

Dort půlitr - fotopostup

Obrázek Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

TOPlist