Hledat

Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Potřebné přísady:

Těsto:

  • 250g celozrnné pšeničné mouky
  • 1 nejlépe domácí vejce
  • 40g másla
  • 100ml vody
  • špetku soli
Postup přípravy:
  1. Zamísit a nechat odpočinout v lednici. Poté vyválím, dám do formy a dno propíchám vidličkou. Náplň: na oleji osmahnout 1 cibuli a 3 stroužky česneku, přidám tak půlku uzeného tempehu na kostky (já přidala ještě trochu slunečnicových semínek) a nakonec velkou mísu pokrájeného špenátu. Promíchám, dokud špenát nezavadne a dochutím lahůdkovým droždím (není nutno). Přimíchám cca 150g ovčí bryndzy a quinou (asi 70g), kterou jsem předtím několikrát spařila vroucí vodou a pak vařila cca 15min. Mám v mražáku nasekaný medvědí česnek, takže ho přidávám ke konci do náplně. Pak jen nanesu na těsto do formy na koláč a peču na cca 175°C klidně i hodinku..záleží jak komu peče trouba
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Obrázek VeganglutenFreebean burger - VGFBB - Fazolové burgery

VeganglutenFreebean burger - VGFBB - Fazolové burgery

Obrázek Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

Obrázek Mrkvový koláč by Romča

Mrkvový koláč by Romča

Obrázek Levandulové sušenky

Levandulové sušenky

Obrázek Mrkvový dort

Mrkvový dort

Obrázek Čatní z fíků

Čatní z fíků

Obrázek Dort s javorovým sirupem, ořechy a tofu krémem

Dort s javorovým sirupem, ořechy a tofu krémem

Obrázek Adzuki

Adzuki

Obrázek Čočka s vejcem na kyselo aneb stará dobrá klasika

Čočka s vejcem na kyselo aneb stará dobrá klasika

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Obrázek Vločkové lívance - bez mouky

Vločkové lívance - bez mouky

TOPlist