Hledat

Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Potřebné přísady:

Těsto:

  • 250g celozrnné pšeničné mouky
  • 1 nejlépe domácí vejce
  • 40g másla
  • 100ml vody
  • špetku soli
Postup přípravy:
  1. Zamísit a nechat odpočinout v lednici. Poté vyválím, dám do formy a dno propíchám vidličkou. Náplň: na oleji osmahnout 1 cibuli a 3 stroužky česneku, přidám tak půlku uzeného tempehu na kostky (já přidala ještě trochu slunečnicových semínek) a nakonec velkou mísu pokrájeného špenátu. Promíchám, dokud špenát nezavadne a dochutím lahůdkovým droždím (není nutno). Přimíchám cca 150g ovčí bryndzy a quinou (asi 70g), kterou jsem předtím několikrát spařila vroucí vodou a pak vařila cca 15min. Mám v mražáku nasekaný medvědí česnek, takže ho přidávám ke konci do náplně. Pak jen nanesu na těsto do formy na koláč a peču na cca 175°C klidně i hodinku..záleží jak komu peče trouba
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Mish - mash by Romča

Mish - mash by Romča

Obrázek Vegetarianská rajská  omáčka s kuličkami by Romča

Vegetarianská rajská omáčka s kuličkami by Romča

Obrázek Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Obrázek Plněná tortila by Romča

Plněná tortila by Romča

Obrázek Sekaná ze soji by Romča

Sekaná ze soji by Romča

Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Obrázek Recept - RAW sushi

Recept - RAW sushi

Obrázek Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Obrázek Hnedý gaštanový chlebík

Hnedý gaštanový chlebík

Obrázek Ovesné domácí sušenky

Ovesné domácí sušenky

Obrázek Domácí vafle by Romča

Domácí vafle by Romča

Obrázek Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

TOPlist