Hledat

Rosa Cheese Cake

Potřebné přísady:

150g sušenek

80g másla

Náplň:

300g riccoty

2 vejce

150g cukru

3 lžičky pomerančového likéru - nejlépe Cointreau

3 plátky želatiny

200g šlehačky

Želatina:

200g čerstvých jahod

2 lžíce cukru

1 lžíce pomerančového likéru

2 plátky želatiny

Postup přípravy:
  1. Rozmixujeme jahody s curkem a přidáme změklou želatinu a likér. Vše zahřejeme aby se nám rozpustila želatina. A nalijeme do formiček.
  2. Vyšleháme dva žloutky se 100g cukru a spojíme. Potom přidáme riccotu a 50g cukru. Želatinu rozehřejeme a přidáme ke směsi s riccotou. Nakonec přidáme bílky ušlehané na sníh a oslazenou šlehačku.
  3. Sušenky rozdrtíme a smícháme s povoleným máslem. Silikonové formičky naplníme nejdříve želatinou a pak krémem a navrch dáme sušenku. Dáme do lednice chladit nejlépe do druhého dne.
  4. Zdroj viz odkaz
Moučníky, dezerty, dorty

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Makový věnec

Recept - Makový věnec

Obrázek Lemon Ginger and Pepper Cake

Lemon Ginger and Pepper Cake

Obrázek Makovec by Romča

Makovec by Romča

Obrázek Mini bábovky z piškotového těsta

Mini bábovky z piškotového těsta

Obrázek Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Obrázek Třená dvoubarevná bábovka

Třená dvoubarevná bábovka

Obrázek Kokosový řez se šlehačkou

Kokosový řez se šlehačkou

Obrázek Rybízové řezy

Rybízové řezy

Obrázek Jahodové rezy

Jahodové rezy

Obrázek Banánové muffiny Dr. Oetker

Banánové muffiny Dr. Oetker

Obrázek Jahodová pavlova

Jahodová pavlova

Obrázek Žloutkové řezy s citronovou polevou

Žloutkové řezy s citronovou polevou

TOPlist