Hledat

Rosa Cheese Cake

Potřebné přísady:

150g sušenek

80g másla

Náplň:

300g riccoty

2 vejce

150g cukru

3 lžičky pomerančového likéru - nejlépe Cointreau

3 plátky želatiny

200g šlehačky

Želatina:

200g čerstvých jahod

2 lžíce cukru

1 lžíce pomerančového likéru

2 plátky želatiny

Postup přípravy:
  1. Rozmixujeme jahody s curkem a přidáme změklou želatinu a likér. Vše zahřejeme aby se nám rozpustila želatina. A nalijeme do formiček.
  2. Vyšleháme dva žloutky se 100g cukru a spojíme. Potom přidáme riccotu a 50g cukru. Želatinu rozehřejeme a přidáme ke směsi s riccotou. Nakonec přidáme bílky ušlehané na sníh a oslazenou šlehačku.
  3. Sušenky rozdrtíme a smícháme s povoleným máslem. Silikonové formičky naplníme nejdříve želatinou a pak krémem a navrch dáme sušenku. Dáme do lednice chladit nejlépe do druhého dne.
  4. Zdroj viz odkaz
Moučníky, dezerty, dorty

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Koláč v domácí magii -  Čtverný koláč

Koláč v domácí magii - Čtverný koláč

Obrázek Babiččiny krémeše

Babiččiny krémeše

Obrázek Obrácený banánový koláč by Romča

Obrácený banánový koláč by Romča

Obrázek Snadné čokoládové muffiny

Snadné čokoládové muffiny

Obrázek Tradiční české koláčky od Věrušky

Tradiční české koláčky od Věrušky

Obrázek Panna cotta s jahodovou omáčkou

Panna cotta s jahodovou omáčkou

Obrázek Zuccotto glassato vaniglia cacao - Vanilko kakaová buchta

Zuccotto glassato vaniglia cacao - Vanilko kakaová buchta

Obrázek Mousse au chocolat

Mousse au chocolat

Obrázek Medovník jako dort

Medovník jako dort

Obrázek Kefírová bleskovka s ovocem

Kefírová bleskovka s ovocem

Obrázek Kysnutý kapustový koláč

Kysnutý kapustový koláč

Obrázek Perník s ořechy

Perník s ořechy

TOPlist