Hledat

Špaldové kernotto s uzeným tofu

Potřebné přísady:
  • Špaldové kernotto
  • Cuketa celá
  • Dvě velká rajčata
  • Dvě cibule
  • Pět stroužků česneku
  • Olivový olej
  • Uzené tofu
  • Mahá koření
  • Černá sůl
  • Kurkuma
  • Domácí vegeta
Postup přípravy:
  1. Cibulku a česnek pokrájíme a restujeme dozlatova, přidáme pokrájené tofu a restujeme. Přidáme cukýnu a rajčata a restujeme dál. Osolíme okořeníme a podlijeme. Necháme chvilku a nakonec odstavíme a zakapeme olivový olejem.
  2. Kernotto uvaříme v osolené vodě podle návodu. Nakonec smícháme se směsi a podáváme
  3. Dobrou chuť Romča
Veganské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Míchaná tofíčka  alá míchaná vejce by Romča

Míchaná tofíčka alá míchaná vejce by Romča

Obrázek HurmiKaki puding

HurmiKaki puding

Obrázek Kokosové veganské sušenky

Kokosové veganské sušenky

Obrázek Rodinný makovník s karobom

Rodinný makovník s karobom

Obrázek Banánové palacinky s avokádovým tvarohom

Banánové palacinky s avokádovým tvarohom

Obrázek Tempeh na žampionech podle De LI

Tempeh na žampionech podle De LI

Obrázek Perník bez vajec s jablky - (vegan)

Perník bez vajec s jablky - (vegan)

Obrázek Hríbové risotto

Hríbové risotto

Obrázek Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Obrázek Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Obrázek Čočkové burgery (Scott Jurek) - vegan

Čočkové burgery (Scott Jurek) - vegan

Obrázek Nougat kocky

Nougat kocky

TOPlist