Hledat

Špaldové kernotto s uzeným tofu

Potřebné přísady:
  • Špaldové kernotto
  • Cuketa celá
  • Dvě velká rajčata
  • Dvě cibule
  • Pět stroužků česneku
  • Olivový olej
  • Uzené tofu
  • Mahá koření
  • Černá sůl
  • Kurkuma
  • Domácí vegeta
Postup přípravy:
  1. Cibulku a česnek pokrájíme a restujeme dozlatova, přidáme pokrájené tofu a restujeme. Přidáme cukýnu a rajčata a restujeme dál. Osolíme okořeníme a podlijeme. Necháme chvilku a nakonec odstavíme a zakapeme olivový olejem.
  2. Kernotto uvaříme v osolené vodě podle návodu. Nakonec smícháme se směsi a podáváme
  3. Dobrou chuť Romča
Veganské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Chia valentínske raňajky

Chia valentínske raňajky

Obrázek Omáčka z cizrny alá svíčková

Omáčka z cizrny alá svíčková

Obrázek Pomarančovo-mrkvový koláč

Pomarančovo-mrkvový koláč

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Avokádový hummus

Avokádový hummus

Obrázek Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Obrázek Tempeh na žampionech podle De LI

Tempeh na žampionech podle De LI

Obrázek Hummus se sušenými rajčaty a bazalkou

Hummus se sušenými rajčaty a bazalkou

Obrázek Veganská bublanina

Veganská bublanina

Obrázek Kapustová polévka by Romča

Kapustová polévka by Romča

Obrázek Jahodovo-banánový koktejl s kokosovým mlékem by Romča

Jahodovo-banánový koktejl s kokosovým mlékem by Romča

Obrázek Jablková ovsená kaša aj pre najmenších

Jablková ovsená kaša aj pre najmenších

TOPlist