Hledat

Špaldové kernotto s uzeným tofu

Potřebné přísady:
  • Špaldové kernotto
  • Cuketa celá
  • Dvě velká rajčata
  • Dvě cibule
  • Pět stroužků česneku
  • Olivový olej
  • Uzené tofu
  • Mahá koření
  • Černá sůl
  • Kurkuma
  • Domácí vegeta
Postup přípravy:
  1. Cibulku a česnek pokrájíme a restujeme dozlatova, přidáme pokrájené tofu a restujeme. Přidáme cukýnu a rajčata a restujeme dál. Osolíme okořeníme a podlijeme. Necháme chvilku a nakonec odstavíme a zakapeme olivový olejem.
  2. Kernotto uvaříme v osolené vodě podle návodu. Nakonec smícháme se směsi a podáváme
  3. Dobrou chuť Romča
Veganské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Obrázek Jablečný horký nápoj by Romča

Jablečný horký nápoj by Romča

Obrázek Porridge

Porridge

Obrázek Nougat kocky

Nougat kocky

Obrázek  Raňajková kaša

Raňajková kaša

Obrázek Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Quinoa-cvikla risotto

Quinoa-cvikla risotto

Obrázek Chia ovsené raňajky

Chia ovsené raňajky

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Obrázek Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Obrázek Veganská bublanina

Veganská bublanina

TOPlist