Hledat

Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Potřebné přísady:
  • 2kg rajčat
  • 2kg paprik
  • 1 cibule
  • olej
Postup přípravy:
  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na prožky nakrájenou papriku a na malé kousky pokrájená rajčata. Promícháme a necháme asi 1/4 hodiny dusit, aby rajčata pustila šťávu a papriky zvláčněly. Naplníme umyté lahve a uzavřeme víčky. Sterilujeme cca 20 minut na 140°C.
  2. Lečo používám do rizota, přidávám jej do číny, na pizzu….nebo je to superrychlá večeře - prostě se jen osmahne cibulka, na to salám, sklenice leča, vajíčko a hotovka….
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Obrázek Vepřové na houbách

Vepřové na houbách

Obrázek Zapečené kuřecí řízky

Zapečené kuřecí řízky

Obrázek Tradiční vepřová pečeně

Tradiční vepřová pečeně

Obrázek Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Obrázek Čínské nudle s kuřecím masíčkem

Čínské nudle s kuřecím masíčkem

Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Obrázek Barevná sekaná s hlívou ústřičnou

Barevná sekaná s hlívou ústřičnou

Obrázek Plněné žampiony s hranolky

Plněné žampiony s hranolky

Obrázek Jehněčí kolínko

Jehněčí kolínko

Obrázek Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Obrázek Cheeseburger

Cheeseburger

TOPlist