Hledat

Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Potřebné přísady:
  • 2kg rajčat
  • 2kg paprik
  • 1 cibule
  • olej
Postup přípravy:
  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na prožky nakrájenou papriku a na malé kousky pokrájená rajčata. Promícháme a necháme asi 1/4 hodiny dusit, aby rajčata pustila šťávu a papriky zvláčněly. Naplníme umyté lahve a uzavřeme víčky. Sterilujeme cca 20 minut na 140°C.
  2. Lečo používám do rizota, přidávám jej do číny, na pizzu….nebo je to superrychlá večeře - prostě se jen osmahne cibulka, na to salám, sklenice leča, vajíčko a hotovka….
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špenátová roláda

Špenátová roláda

Obrázek Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí

Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí

Obrázek Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

Obrázek Plněné papriky

Plněné papriky

Obrázek Kuřecí mini řízečky

Kuřecí mini řízečky

Obrázek Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Obrázek Gratinované těstoviny s tuňákem

Gratinované těstoviny s tuňákem

Obrázek Králík na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky

Králík na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky

Obrázek Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Obrázek Pizza po česko - slovensku

Pizza po česko - slovensku

Obrázek Koprová omáčka - super rychlá

Koprová omáčka - super rychlá

Obrázek Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

TOPlist