Hledat

Tempeh na žampionech podle De LI

Potřebné přísady:
  • jeden bio neochucený tempeh
  • shoya
  • vetší cibule
  • olej
  • 8 ks žampióny
  • Rasa koření -(koriandr, mletý kmín a hořčičné semínko)
  • pepř
  • sůl
  • rýžové nudle
  • sojová smetana
Postup přípravy:
  1. Tempeh nakrájíme na kostičky přidáme shoya a jednu vvětší cibuli na kostičky, trošku oleje a necháme hodinu odležet v chladu.
  2. Směs osmažíme zprudka na pánvi a přidáme žampiony a trochu rasa koření. Podlijeme vodou a dusíme. Nakonec přidáme sojovou smetanu, osolíme a opepříme. Podáváme s rýžovými nudlemi.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jahodovo-banánový koktejl s kokosovým mlékem by Romča

Jahodovo-banánový koktejl s kokosovým mlékem by Romča

Obrázek Banánové palacinky s avokádovým tvarohom

Banánové palacinky s avokádovým tvarohom

Obrázek Obedový šalátik

Obedový šalátik

Obrázek Kapustová polévka podle De LI

Kapustová polévka podle De LI

Obrázek Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Obrázek Sýr z kešu podle De Li

Sýr z kešu podle De Li

Obrázek Jablková ovsená kaša aj pre najmenších

Jablková ovsená kaša aj pre najmenších

Obrázek Indická krémová polévka (vegan)

Indická krémová polévka (vegan)

Obrázek Batátovo-ryžové fašírky

Batátovo-ryžové fašírky

Obrázek Úžasný veganský guláš

Úžasný veganský guláš

Obrázek Quinoa-cvikla risotto

Quinoa-cvikla risotto

Obrázek Veganský sojový guláš

Veganský sojový guláš

TOPlist