Hledat

Tempeh na žampionech podle De LI

Potřebné přísady:
  • jeden bio neochucený tempeh
  • shoya
  • vetší cibule
  • olej
  • 8 ks žampióny
  • Rasa koření -(koriandr, mletý kmín a hořčičné semínko)
  • pepř
  • sůl
  • rýžové nudle
  • sojová smetana
Postup přípravy:
  1. Tempeh nakrájíme na kostičky přidáme shoya a jednu vvětší cibuli na kostičky, trošku oleje a necháme hodinu odležet v chladu.
  2. Směs osmažíme zprudka na pánvi a přidáme žampiony a trochu rasa koření. Podlijeme vodou a dusíme. Nakonec přidáme sojovou smetanu, osolíme a opepříme. Podáváme s rýžovými nudlemi.
Veganské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Hnedá basmati ryža - risotto

Hnedá basmati ryža - risotto

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Kokosové veganské sušenky

Kokosové veganské sušenky

Obrázek HurmiKaki puding

HurmiKaki puding

Obrázek Raňajky ,,štastného vegána,,

Raňajky ,,štastného vegána,,

Obrázek Nevarená jablková výživa bez cukru

Nevarená jablková výživa bez cukru

Obrázek Batátovo-ryžové fašírky

Batátovo-ryžové fašírky

Obrázek Kokosovo-čokoládová panna cotta

Kokosovo-čokoládová panna cotta

Obrázek Chia ovsené raňajky

Chia ovsené raňajky

Obrázek Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Obrázek Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Obrázek Kapustová polévka podle De LI

Kapustová polévka podle De LI

TOPlist