Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Tempeh na žampionech podle De LI

Potřebné přísady:
  • jeden bio neochucený tempeh
  • shoya
  • vetší cibule
  • olej
  • 8 ks žampióny
  • Rasa koření -(koriandr, mletý kmín a hořčičné semínko)
  • pepř
  • sůl
  • rýžové nudle
  • sojová smetana
Postup přípravy:
  1. Tempeh nakrájíme na kostičky přidáme shoya a jednu vvětší cibuli na kostičky, trošku oleje a necháme hodinu odležet v chladu.
  2. Směs osmažíme zprudka na pánvi a přidáme žampiony a trochu rasa koření. Podlijeme vodou a dusíme. Nakonec přidáme sojovou smetanu, osolíme a opepříme. Podáváme s rýžovými nudlemi.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Seintanový guláš - veganský

Seintanový guláš - veganský

Obrázek Recept - Veganský čokoládový dort

Recept - Veganský čokoládový dort

Obrázek Recept - Grahanový závin se špenátem

Recept - Grahanový závin se špenátem

Obrázek Raňajky ,,štastného vegána,,

Raňajky ,,štastného vegána,,

Obrázek Banánové palacinky s avokádovým tvarohom

Banánové palacinky s avokádovým tvarohom

Obrázek Nevarená jablková výživa bez cukru

Nevarená jablková výživa bez cukru

Obrázek Baklažánovo šalviové penne s tempehom

Baklažánovo šalviové penne s tempehom

TOPlist