Hledat

Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Potřebné přísady:
  • bylinky podle chuti
  • olivový olej
  • tvořítka na led
Postup přípravy:
  1. Bylinky zamražené v olivové oleji
  2. Oblíbené čerstvé bylinky (česnek,…) nasekáme a naplníme do tvořítka na led. Zalijeme olivovým olejem a necháme zmrznout. Bylinky tak zůstanou krásně čerstvé a v případě potřeby stačí vyndat kostku z mrazáku a hodit na pánev.
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Mungovňačka - zdravá polévka

Mungovňačka - zdravá polévka

Obrázek Plněná vegetariáská cuketa

Plněná vegetariáská cuketa

Obrázek Jogurtový dresing - jako z obchodu!

Jogurtový dresing - jako z obchodu!

Obrázek Plněná tortila by Romča

Plněná tortila by Romča

Obrázek Vynikající karamelizované fíky

Vynikající karamelizované fíky

Obrázek Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Obrázek Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

Obrázek Adzuki

Adzuki

Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Obrázek Gluten free hrachoburgry

Gluten free hrachoburgry

Obrázek Pudink s chia semínky - bez vaření

Pudink s chia semínky - bez vaření

Obrázek Bramborová placka s domácím bezinkovým kompotem

Bramborová placka s domácím bezinkovým kompotem

TOPlist