Přihlásit
píďák.cz
×
Hledejte na Píďák.cz
×
Sdílejte z Píďák.cz
Špaldové houstičky
Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Menu
Hledat
Sdílet
Zavřít
Vaření, pečení, recepty
zpět
Hlavní jídla
Polévky
Moučníky, dezerty, dorty
Pečivo
Ostatní
Vánoční cukroví
Vegetariánské a veganské
zpět
Vegetariánské
Veganské
Raw
Tipy kam s dětmi
zpět
Tipy - Akce, Slevy, Zdarma
zpět
Akce
Slevy
Zdarma
Dětské koutky, herny a hřiště
Výlety a zajímavá místa
zpět
Hrady, zámky a památky
Pikniková místa
Zábavné parky - areály
Muzea, skanzeny a výstavy
Planetária a hvězdárny
Tipy na výlety
Kam za zvířátky
zpět
Zoo a minizoo
Akvária a terária
Alternativní školky
Kurzy a kroužky
Sportovní aktivity
zpět
Dopravní hřiště
Motokáry a čtyřkolky
Lanová centra
Horostěny
Cvičení pro maminky
Venkovní fitparky
Adrenalinové aktivity
Minigolf
Ubytování
zpět
Kempy
Penziony a hotely
Chaty a chalupy
Kavárny a restaurace
Mateřská centra
Aquaparky a koupaliště
Nové
zpět
Nové tipy
Nové recepty
Přidat
Hledat
Sdílet
Vegetariánské a veganské
Vegetariánské
Tip jak uchovat čerstvé bylinky
Potřebné přísady:
bylinky podle chuti
olivový olej
tvořítka na led
Postup přípravy:
Bylinky zamražené v olivové oleji
Oblíbené čerstvé bylinky (česnek,…) nasekáme a naplníme do tvořítka na led. Zalijeme olivovým olejem a necháme zmrznout. Bylinky tak zůstanou krásně čerstvé a v případě potřeby stačí vyndat kostku z mrazáku a hodit na pánev.
Vegetariánské
Autor receptu
viz odkaz
Web
www.facebook.com
Zobrazit hodnocení (2)
4.5
2
Facebook komentáře
Mohlo by se Vám líbit
Polévka z červené řepy by Romča
Hrachová pomazánka s rukolou
Dýňový koláč - žádná mouka, cukr nebo tuk
Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča
Sýrové kapsy s tofu -rukola salát s řepou - basmati rýží podle Pedra
Buchtičky se šodó by Romča
"Sekaná" z údeného tofu
Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem
Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka
Margaret- jemný, vanilkovo- kakaový moučník - (bez vajec)
Mrkvounová pomazánka alá humr
Vegetarianská rajská omáčka s kuličkami by Romča