Hledat

Vysmažaný syr bez smaženia

Potřebné přísady:
  • 150 g syra
  • 200 g sunky
  • 6 vajec
  • 6 cajovych salok
  • tuk a struhanka na vymazanie salok
Postup přípravy:
  1. Toto je tip na vybornu a rychlu veceru nakolko odpadava obalovanie syra v trojobale. Nie je to mastne a syr nevyteka po panvici. Postup je velmi jednoduchy.
  2. Potrebne prisady, este tu chyba tuk a struhanka na vymazanie salok. Ja som robila z mensej davky iba pre seba a deti tak som mnozstvo upravila.
  3. Syr nastruhame na jemno a sunku nasekame na male kusky. Salky riadne vymastime a vysypeme struhankou a ideme vrstvit. Zaciname vrstvou syra, na syr nasleduje posekana sunka a na sunku rozklepneme 1 vajicko. Na vajicko ide opat vrstva sunky a na koniec opat syr. Salky vlozime do vyssieho plechu a zalejeme vriacou vodou asi do polovice salok
  4. Takto ich strcime do horucej truby a pecieme pri vysokej teplote asi 230 stupnov cca 20 minut do zlatohneda.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tradiční vepřová pečeně

Tradiční vepřová pečeně

Obrázek Masové kuličky v rajské omáčce

Masové kuličky v rajské omáčce

Obrázek Rohlíková pizza

Rohlíková pizza

Obrázek Grenadinmarsch - fleky s bramborama

Grenadinmarsch - fleky s bramborama

Obrázek Špenátová roláda

Špenátová roláda

Obrázek Horčicová smetanová omáčka - vynikající

Horčicová smetanová omáčka - vynikající

Obrázek Lasagne

Lasagne

Obrázek Gratinované těstoviny s tuňákem

Gratinované těstoviny s tuňákem

Obrázek Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Obrázek Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

Obrázek Šmalduch

Šmalduch

TOPlist