Hledat

Arašídovo-jahodový koláč

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 34 Sdílení: 23 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.4.2016 10:55 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 75 Sdílení: 56 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.6.2014 09:41 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 138 Sdílení: 38 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 08:41 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 76 Sdílení: 30 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.7.2015 09:00 zde <<<

|Datum: 14:52 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 75 Sdílení: 57 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.6.2014 10:41 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 137 Sdílení: 38 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 08:41 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

TOPlist