Hledat

Babiččiny krémeše

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Děkuji
5
Báječné pekla jsem včera večer a jsou jedna báseň. Moc děkuji za postup s fotkami.

|Datum: 07:08 1.3.2014

moc povedené
5
thle je moc dobre neni to nic extra sladkeho

|Datum: 22:00 24.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 200 Sdílení: 152 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.9.2014 09:42 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 315 Sdílení: 228 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2015 19:44 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Babiččiny kremeše
5
U pekla jsem u příležitosti mých narozenin a hosté byli naprosto uchváceni a jednoznačně kremeš zvítězil nad zákusky vyhlášené radotínské cukrárny. Pekla jsem jej poprvé a dodržela postup. Naprosto bez problému. Těsto perfekt, dobře se zpracovává.

|Datum: 05:02 8.1.2017

dobrůtka
5
Musím napsat,že je to naprostá,vynikající,neskutečně dobrá boooommmmbbbbáááááááááááááá:-):-) díky za recept

|Datum: 13:29 6.8.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 180 Sdílení: 255 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.1.2016 17:59 zde <<<

|Datum: 22:14 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 235 Sdílení: 356 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.5.2014 10:36 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 261 Sdílení: 170 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.11.2014 08:18 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

Super
5
Mám moc rád, dělalávala je moje babička na Slovensku. Teď jsem je neměl již několik let

|Datum: 22:02 24.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 118 Sdílení: 147 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.2.2014 22:24 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

skvělé
5
kremeše jsou skvělé, taky je ráda dělám...

|Datum: 07:28 10.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 18 Sdílení: 22 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2014 22:02 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 260 Sdílení: 173 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.11.2014 08:18 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 182 Sdílení: 182 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.7.2014 11:29 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

jůůůů
5
Aj krémeška tu ja lubim aj cela rodinka

|Datum: 06:34 25.2.2014

Je velmi dobry robievam ho tiež
5
5

|Datum: 12:14 22.6.2014

super
5
Super

|Datum: 13:46 24.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 173 Sdílení: 457 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.4.2016 17:56 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

Krémeše
5
Konečně ten pravý recept na krémeše jak se patří a jak je všichni znají od svých předchůdců. Velké díky, hledala jsem dlouho ten opravdový recept a tohle je opravdu on. Jsem nadšená takové dělala naše stará máma díky moc

|Datum: 16:57 24.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 201 Sdílení: 153 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.9.2014 10:42 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Chutnalo všem
5
Chutnalo všem komu jsem nabídla, nepekla jsem křemeše naposledy :)

|Datum: 17:57 7.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 206 Sdílení: 186 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.7.2015 11:00 zde <<<

|Datum: 09:37 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 118 Sdílení: 146 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.2.2014 22:24 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

medovy kremeš ?
5
To se nedá jíst .... TO SE MUSÍ SEŽRÁT !!!!!!

|Datum: 15:41 22.11.2014

TOPlist