Hledat

Bábovka Tatranka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 98 Sdílení: 108 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.2.2014 19:28 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Nádherná
5
Ta je na výstavu perfekt

|Datum: 08:29 28.2.2014

Barbora
5
Tak ta se opravdu povedla! Palec nahoru.

|Datum: 23:09 27.2.2014

Nejlepší bábovka na světě
5
Tahle bábovka podle Gabrielky je dokonalá mňaaaaam zbožnuje jí cela rodina

|Datum: 17:30 27.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 98 Sdílení: 107 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.2.2014 19:28 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 77 Sdílení: 219 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.3.2016 20:42 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 156 Sdílení: 254 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.8.2015 13:03 zde <<<

|Datum: 09:38 19.8.2015

Krasna
5
Krasna na pohled vyzkousim

|Datum: 15:01 7.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 65 Sdílení: 61 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.12.2014 11:48 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

TOPlist