Hledat

Bábovka z pomazánkového másla

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 63 Sdílení: 78 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.8.2016 07:35 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 83 Sdílení: 102 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.5.2014 18:00 zde <<<

|Datum: 09:21 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 117 Sdílení: 62 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 18:02 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 74 Sdílení: 49 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.7.2015 14:00 zde <<<

|Datum: 18:10 4.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 90 Sdílení: 105 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.4.2016 10:57 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 117 Sdílení: 62 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 18:02 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 98 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.1.2017 11:37 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 82 Sdílení: 102 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.5.2014 17:00 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

TOPlist