Hledat

“Bananatella” – home made banánová nutella

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 66 Sdílení: 91 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.9.2015 18:57 zde <<<

|Datum: 10:28 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 88 Sdílení: 70 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.10.2014 11:48 zde <<<

|Datum: 07:37 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 58 Sdílení: 44 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.4.2015 08:30 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 60 Sdílení: 45 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.4.2015 09:30 zde <<<

|Datum: 10:29 2.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 87 Sdílení: 71 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.10.2014 10:48 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Citron nebrat...
1
...citron prebiji sladkou chut, kdyby tam nebyl, nemusela bych davat cukr... Bohuzel ani pridani cukru a kakaa to nezachranilo.

|Datum: 09:53 2.2.2020

TOPlist