Hledat

Bílkový chlebíček s čokoládovým krémem

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 93 Sdílení: 83 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.5.2014 08:59 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 109 Sdílení: 67 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.4.2015 14:12 zde <<<

|Datum: 10:28 2.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 2 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 19:56 zde <<<

|Datum: 20:26 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 2 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 19:56 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 109 Sdílení: 67 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.4.2015 13:12 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 92 Sdílení: 83 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.5.2014 07:59 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

TOPlist